gİtTi BoRa GeLdİ aStRa

hayırlı olsun güle güle 1000

(sakarya opelim net grubu)

sakarya opelime bir opel daha geldi artık sakaryada olduğum zamanlar buluşmalarda görüşürüz.

en sevdiğim jantlar var üstünde.. ayrıca siyah renkte iyi gidio astraya.. ama spoyler hoşuma gitmedi sanki benim.. güle güle kullanın..

teşekkür ederim arkadaşlar.benimde en beğendiğim jantlar bunlar şansımada denk geldi =)

bide arkadaşlar birşey sorucam benim aracın paspasları halı paspas bide kapı eşiklerinde astra yazıları var acaba hepsindemi öyle oluyor yoksa ekstradanmı oluyor merak ettim.

ayriyetten aracın yol bilgisayarı ekranında sadece menzili gösteriyor onu nasıl ayarlayabiliyorum ortalama tüketim,anlık tüketim filan diye.biraz fazla oldu ama :D bilmediğim birşey daha var direksiyonun sol kanadındaki aşağı yukarı hareketli olan tuş ne işe yarıyor onu da bulamadımda...

Son düzenleme:
Araç bizim evin oralardan CIA 29 :D
Kullanma kılavuzunu okuyun bence aracın.Bilmediğin biçok şeyi öğrenebilirsin böylece.

galiba avcılardansın adnan.kullanma kılavuzunu okuyucamda fırsat olmadı henüz.

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binmeni dilerim.

Yol bilgisayarı için, teybin üstündeki BC tuşuna basınca yol bilgisayarı kontrolleri gelir, sonra ya BC tuşuyla ya da yön tuşlarıyla fonksiyon değiştirebilirsin.

Direksiyonun solundaki tuş da, yol bilgisayarı işlevleri, radyoda kanal atlama, mp3 de albüm atlama olması lazım...

Geri