Gitti (gidecek!) GLS, geldi CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alperuzi

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Gitti GLS, geldi CDX

picture.php

Aracı bir yerlerden gözünüz ısırıyor olabilir :D

26bin TL'ye aldım aracı arkadaşlar, son kuruşuna kadar da bu parayı hak eden bir araç, bugün gittim gördüm, Ethem abiyle biraz test ettik. Teslim aldıktan sonra resimleri koyayım diyecem de... zaten resimler paylaşıldı :D En iyisi konuyu benim üzerime alayım :dil:

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun etem abi gibi bakman dileğiyle....etem abi ne alacak aslında ben onu dahada merak ediyorum...

Son düzenleme:
evet arkadaşlar cdx im sonunda kıymetini bilecek bir arkadaşımıza gitti :) alper kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle inşallah....... sitemizden bir arkadaşımızın aldığınada çok sevindim....

bu arada alper umarım aracım beklediğin gibi çıkmıştır :)

ibrahim seni çok meraklandırmayım...

1. 2003 mercedes clk 200 kompressör ( hayalimdeki araç :) fakat eş durumundan ne olur bilemiyorum ) :(

2. astra h gtc 2005-2008 model arası ( tek kapı hoşuma gidiyor) :)

3. astra h hatchback 2005-2008 model arası otomatik ( eşimde kullanabilsin amaçlı :) )

önceliğim mercedes olacak tabiki ,fakat eşiminde kullanabilmesi açısından otomatik hatchback astra olabilir.
birde astralarda en çok tutulan model hangisi bu konuda yazan arkadaşlarımız olursa sevinirim.

ikinizede hayırlı olsun...
seneye ekimde tüm borçlarım bitiyor bende 2. bir araç almayı planlıyorum...
ehliyetimden dolayı ötv ödemeyeceğim için aklımda aklımda bmw 3.16,mercedes c180 amg,astra j 1.6 turbo yada vw polo gti 4 kapı var bakalım zaman gösterecek... :)
ama o zamana kadar nigar ın eksik olan extralarını gidereceğim :D

teşekkürler kerem. umarım sende istediğin bir aracı alırsın......

her iki tarafada hayırlı olsun :)

Geri