Gitti (gidecek!) GLS, geldi CDX

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperuzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun... piyasada yeni bir seri oluştu.. vectra ethem editition.. 2 oldu 3. gelecek mi?

hayırlı olsun... piyasada yeni bir seri oluştu.. vectra ethem editition.. 2 oldu 3. gelecek mi?

heheheh ,ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :cool: ve bu seri sadece 2 adet özel yapım olarak kalacak.

hayırlı olsun.ethem abi umarım opelden vazgeçmezsinde sattırmazsın bizlere de arabaları

Astra GTC çok acayip birşey.Ben hayatımda C segmenti olup da stock donanımla bu kadar dengeli ve konforlu olabilen bir araba görmedim.(BMW mercedes Audi genelde D segmenti ürettiğinden kıyaslamayalım onlarla-1.16yı kıyaslayabiliriz onu da direk geçebiliriz GTC her yönüyle daha avantajlı malzeme kalitesi bile bariz daha iyi)
performans fazlasıyla tatmin edici.Ama yakıt tüketimi birazcık fazla.Benim kullandığım 2.0 turboydu.ufacık gaz hareketinde koltuğa yapıştırıyor :)
Sacına tık tık tık diye vurmanız sağlamlığını anlamanıza yetecektir sayın Ethem abicim crash teste bakmaya bile gerek kalmayacak :)
Donanımları çok iyi yağmur sensörü tam otomatik klima far sensörü ve bi ton bilinmeyen özelliği var.Turbo boost olayı var anlık olarak extra güç veriyor yedek küçücük bir turbo daha varmış gibi bir güç hissediyorsunuz tapa gazda.Açık hava filtresine rağmen içeriye çok az sesi geliyordu.Egzoz sesi duyulmuyor bile.

4 kapı astra enjoj veye cosmo'lara bakabilirsiniz çok keyifli ve kaliteli bir araç.Yol bilgisayarı fazlasıyla kullanışlı kol dayama var yağmur sensörü park sensörü...ne çukur hissettiriyor ne tümsek ne dağ ne bayır.Sürekli bir asfalt konforu var arabada.Vectra yı aratmaz ;) Bu arada o vectra çok hoşuma gidiyordu yeni sahibine de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansın inşallah nazar değmesin oturup seyredilcek bir araç :)

bilgiler için teşekkürler erinç kardeşim. artık bakıcaz temiz bir astra :)

rica ederim ethem abicim inşallah temiz hatasız kusursuz değişensiz gönlünüze göre bir astra bulursunuz :) GTC tavsiye ederim ben size ama öyle kupon araçların da alımı satımı zor oluyor.özellikle de kazasızı bulmak çok zor.İzmir Opel Ergöçen Serviste Erdinç Ergöçen var kendi arabası 2008 astra GTC 1 ay önce satıyordu 35.000 istiyordu orjinal irmicher body kit ve panjur var kazasız bir araç.tertemiz.

ethem bey GTC de 1.6 105 ve 115 lik var, GTC alıcaksanız GTC nin tadını alıcam derseniz turbosuz almayın. yani otobanda b sınıfı küçüklerden tokat yiyen bir astra gtc hayal etsenize :D tek geçerim 1.6 t gtc yada 1.9cdti gtc bunlar çok tatlıdır.

Tüm GTC lerde IDS+ var buda size sport sürüş modu gibi çok tatlı bir özellik veriyor, 1.6 düzlerde sport düğmesi çok büyük bir fark vermesede turbolularda sport düğmesi hem sizi hemde yakıt deposunu kendinden geçiriyor :D

Astra H ise tam sizlik bol bol oynamalık yeri var...

Son düzenleme:
Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun, yeni sahibini Allah kazadan beladan korusun, Ethem kardeşime de Allah daha iyisini ve gönlündeki aslanı nasip etsin.

Geri