GK 739 Vectra C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan changer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
farların yakından resimi varmı:)
merak ettim

kazasız belasız cok güzel;)

farların yakından resmi yok ama içini merak ettiysen düşündüğün gibi mat siyaha boyalı! hiç kolay bi iş değil. yapmayı düşünen varsa çok fazla sabırle olmak lazım! sabırsız olunca güzel olmuyo.

kardes araban cok güzel olmus allah kaza bela vermesin .bende resimdeki 18 inc opc repika jantından takmak istiyorum ama cekiş cok düşermi diye endişelerim var .sen cekişte cok bi farklılık hissettinmi
231zb3.jpg

walla arkadaşım işin aslını söylemek gerekirse EVET! ama çoktan kastın nedir? bu anlayış biraz göreceli. bundan önce VW Golf Mk3 GTI vardı 150HP! zaten bu arabaya geçişte şiler çok değişti. Golften önce 96' Calibra Turbo 4x4 vardı. ama ben arabayı aldıktan 3-4 gün sonra jant lastiği değiştirdim. aracı teslim almadan önce jant lastiği hazırlamıştımda :D ama eğer sende 18'e çıkacaksan ABS'nin daka kolay devreye gireceğini ve özellikle yokuşlarda ve aracında yük varken (mesela arkada 2 veya 3 kişi oturduğu zaman) aracından istediğin performansı almaya çalışma derim. Aracın ne performans verirse ona şükret. Kısacası bizim şartlarımızda ya performans yada güzellik.

güzel olmuşş..karizma olmuşş...::):):)

güzel olmuş; kazasız belasız...

maasallah güzel olmus..farlara lazer oparasyonumu yaptırdın ??

Geri