GLS Vectra b için sis farı

OnunAdıHektor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Nasıl bir sis yaparım?
CD'nin sisi için sanırım tamponu deldirmem gerekecek...
Ben siyah panjuru deldirmeyi düşünüyorum... Şu kırmızı ile gösterdiğim yerlere... İyi aydınlatırmı? Yakışırmı Ne dersiniz ?
xpress0590.jpg

Sis farları normal farlar kadar aydınlatma yapmaz, o nedenle aydınlatmayı yetersiz bulursan panik yapma. İşaretlediğin yere sis farı uydurulabilir, bir çok arabada var.

Sis farları normal farlar kadar aydınlatma yapmaz, o nedenle aydınlatmayı yetersiz bulursan panik yapma. İşaretlediğin yere sis farı uydurulabilir, bir çok arabada var.

malum mercekte xenon, gayet iyi aydınlatıyor fakat genel olarak otobanda kullanıyorum, ve otoban ışıkları sarı oldugu için benım beyaz ısıklar cok cabuk kayboluyor.. ve eyimli yollarda far motoru olmadıgı için sabit kısa farlar oldugu için çukurları v.s görmekte sıkıntı çekiyorum... uzun ise karşıdakini aileme küfür ettirecek kadar rahatsız ediyor... tahmin edebiliyorum... o yüzden yeri biraz daha aydınlatacak xenon görünümlü sis düşünüyorum...

Bence çıkmacının birinden cd tamponu ile kendi tamponunu takasa gir üste 3-5 bişeyler verir işini halldersin gibi tamponu kesince sabitleme ve açısını tutturamama sorunu yaşarsın.

Bolu taraflarına çok gidiyor musunuz bilmiyorum ama Ankarada kullanıyorsanız aracı sis farına ne gerek var ki? Kışın bir kaç hafta sabah çok erkenleri sis olur ama başka ben hiç sis olduğunu hatırlamam.

Bolu taraflarına çok gidiyor musunuz bilmiyorum ama Ankarada kullanıyorsanız aracı sis farına ne gerek var ki? Kışın bir kaç hafta sabah çok erkenleri sis olur ama başka ben hiç sis olduğunu hatırlamam.

angellerde gündüz farı olarak bir işe yaramıyor ama neden varlar? :eek:

2 yıl kadar önce aldım 1 takım sis farı kutusunu bile açmamıştım geçenlerde bi bakayım dedim içinde şablonu var tamponun üstüne şablonu koydugunuzda orjinal sis farının yeri işaretlenebiliyo ayrıca tamponun arkasında da sis farı ayakları mevcut bende sizinde tampon orjinal ise ayakları vardır muhtemelen bu aralar ben kesip takmayı düşünüyorum bilginiz olsun..

Bende Bu konuda çok kararsızım karalı olduğum bir taraf var oda alt panjurn oraya hiç tastif etmiyorum brodway gibi oluyor araba yassıyla merceklini arasında kadlım yaptırınca haber edersen sevinirim....

tamponu kestirip taktırırsanız daha güzel olur

Geri