GM oldu EUROREPAR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orijinal GM parçalar çok pahalı olduğu için bu yola başvuruyor servisler ancak yine de Eurorepar da kalitesine göre pahalılar bence.. Eurorepar’ı parçada GM’in iki alt kalitesi gibi düşünün, filtrelerinde fazlasıyla göze çarpıyor bu durum ancak yukarıda yazdığım gibi fiyattan dolayı tercih sebebi oluyor.. :)
Servisteki yetkili arkadaşımdı zaten takmak istemedi hocam. Aracın v kayış kütüğünü değiştirdim ancak eurorepar vardı elinde. İnatla değiştirmek istemedi. Şimdi anlaşıldı :)

Orjinal dolum almanya olan yağ budur . Diğerleri petrol ofisi veya lukoildir
Aynı fabrikadan orjinal litrelik antifrizde çıkıyor. 3 litrelik olursa po üretimi oluyor Servislerdeki yağlar varille geldiğinden lukoildi son bildiğim kadarıyla lukoil rus şirketi

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
Aynı fabrikadan orjinal litrelik antifrizde çıkıyor. 3 litrelik olursa po üretimi oluyor Servislerdeki yağlar varille geldiğinden lukoildi son bildiğim kadarıyla lukoil rus şirketi
Evet üstad burdan çıkıyor o yağlar ben rusyadayım .

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
Merhaba, alışmamız zor olacak. GM ‘ nin ismi bile güven veriyordu :) ben kendi adıma zaten belirli hayatı parçalar dışında hep oem GM’ye parçayı üreten ana tedarikçilerden parça alıyordum . Mann, sachs, behr, hella,skf , delphi vs. Uzar gider. Benim için bu ana üreticiler olduğu sürece sorun yok :) bu işten daha çok psa bandında üretilen yeni opeller etkilenecek gibi.

Hocam GM sattı zaten PSA a. Yani bence bu durum normal. Yeni Astra geliyor ve kaçak çekimlere göre ciddi şekilde 308 e benzeyecek. 1.5 motorlarını zaten entegre etti Opel'e. Depolardaki GM parçalar da sonunu getiriyor artık eurorepar ile devam...
Yani opel'de kimileri için öldü demektir.

Geri