Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar orta konsol goğüs konsolu torpido alt kısımlarına 3m malzeme ile kaplamayı düşünüyorum sizce hangi renk daha güzel olur aracım beyaZ renk tir
Kaplamayı sökerken problem çıkıyor. Aracımda alüminyum kaplama var. Küllük baya deforme olmuştu. Yenisini aldım. Eskisinden kaplamayı direkt söktüm, ısıtma yapmadan. Küllüğün kapağından boya söker gibi parçalar söktü. Baya kötü oldu anlayacağınız, güneşten kavrulmuş gibi. Belki de önce takarken ki gibi ısıtmak gerekiyor. Güzel durmasına duruyor ama sökmeyi düşünmüyorsanız yapın derim.
Hepsiburada'dan almıştım. Altında 3M bantlar var. Saç kurutma makinasıyla ısıtınca yapışkan hale geliyor ve gayet sağlam yapışıyor. Benim araç ta beyaz ve alüminyum hoş duruyor. Maun ve carbon o kadar güzel değil bence. Ama siz sanırım hazır set kullanmak yerine malzemeyi kesip biçip kendiniz yapacaksınız.
evet malzemeyı alıp kendım yapmayı planlıyorum daha uyguna gelır
emnıyet kemerıın oldugu ust krem olan yerı orta konsoldakı sıyah plastık aksamı dıs kapı kolları ve camlarıda aynı renk yapmayı planlıyorum komple bı bakım gececegım ınsallah o yuzden renk ıcın secım yardımı ıstedım sızlerden
Aracımı aldığımda maun kaplama vardı, araç güneşte kaldığı bigün yavaş yavaş sökmeyi denedim, tamamı çıktı ancak yapışkanlar kaldı, aldığım temizleyiciler işe yaramadı hatta bi tanesi (mat görünüm sağlıyomuş sözde) leke bıraktı, en son ıslak mendille epey çıktı ama 1 hafta uğraştım.