Golf 1.2 tsi comfortline mı astra sedan 1.4 t sport mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp: Golf 1.2 tsi comfortline mı astra sedan 1.4 t sport mu

Siz hangi şehirdesiniz bilemedim de genelde 20 kuruşlarda söylüyor lpg kullanıcıları ondan sordum. Son zamlarla hesap yapmadım ama sakarya ve düzcede genel ortalamam 33 kuruştu önceden. Daha az yakmasına yakıyordur şüphem yok ama lpg yarı yarıya tüketimi azaltıyor dediklerinden sordum

RE: Cvp: Golf 1.2 tsi comfortline mı astra sedan 1.4 t sport mu

mcnpl4' Alıntı:
Siz hangi şehirdesiniz bilemedim de genelde 20 kuruşlarda söylüyor lpg kullanıcıları ondan sordum. Son zamlarla hesap yapmadım ama sakarya ve düzcede genel ortalamam 33 kuruştu önceden. Daha az yakmasına yakıyordur şüphem yok ama lpg yarı yarıya tüketimi azaltıyor dediklerinden sordum
Su an 20 kurus sehir ici diyen yalan soyler. Ben Rizedeyim. Burada 2.9 lira. Ordada tahminim 2.5 liradir. 1.4T nin de sehir ici 11-12 litre lpg tukettigini varsayarsak (ben 1.6 Edition ile 13 litre goruyorum kullanim agresif olmadigi halde) 30 kurus ediyor ortalama. Benim Bora aracimin 9 litre yaktigi yerde Astra 13 yakiyor Golf VII 6-7 litre ancak yakiyor.

Cvp: Golf 1.2 tsi comfortline mı astra sedan 1.4 t sport mu

Bu değerleri eski yorumlara göre verdim şuanki fiyatları bilmiyorum. Lpg olmasa 50 kuruşu rahat geçersiniz o zaman. Bu şekilde rahatsız edici oluyor. Burda pek trafiğe maruz kalmıyorum ama uzun yol için maliyet azaltmaya yönelik lpg taktırma isteği var. Tek başıma yola çıkmak istediğimde zararlı çıkıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri