golf ASTRA GSİ KARŞI-ymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aguldemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bende 97 asra gsi var 136 bg. araçın motoru çok sağlam 4 viteste 190 raat görüyor. bizim malahhede bir eleman var 2000 motor golf var 4 kapı otomatik vites. gti falan değil. Çok havalı bir tip herkeze benim geçemeyeceğim araba yok falan gibisinden laflar sarf ediyor. birde bir gsi tokatlamış yolda 210 yapmış. gerçi ben zannetmiyorum ama neyse. sizce ben bunu susturmak ve opelin adını temize çıkarmak için bunla yarışsam durum sizce ne olur.

Bence gidin bi pistte kapışın tokatlayıver şunu ... :)

valla sımdı ne desemki. yenedebılırsın yenılede bırlısın heran hersey olabılır. vıteslerın zamanını ıyı ayarlayamazsın belki. o arac otomatık vıtesmiş km sı fazlaysa o sanzuman fazla basmaz. trafıge kapalı alanda kapısın bari

Forum Kurallarımız

12- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.

Bilgine & iyi forumlar,

pist pist :D

bu arada sfi olsaymış keske aracın ozmn golfcü görürdü

istanbulda isteyeni pistte yarış yaptırıyorlar mı :S

ya boşver uğraştığına değmez.tatmin olmaz bu tipler.sonuta herkesin aracı kendine güzel.yensen ne olur yenilsen ne olur.bence kulak ardı et gitsin.gerçek opelci yarışan değil ağırlığıyla susturandır bence.

Özür ve sevinç

Arkadaşlar forum kurallarına aykırı bir kelime sarf ettiğim için özür dilerim. Birde bu arkadaşın golf 2.0 değil 1.6 bence. Çünkü az önce güngören sanayi içinde kapıştık 5-6km lik gidiş gelişli 10-11 kmli bir asfalt yol vardı.(Trafiğe Kapalı Dikkatinizi çekerim) Şunu söyleyim;
YAŞASIN OPEL.... 5. vitese atmadım bile..
Bu arada belki beni geçerdi ama el frenini ayarlamasını bilmiyormuş...
Neyse tekrar özür diler ve başarımı sizlerle paylaşmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri