golf ASTRA GSİ KARŞI-ymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya boşver uğraştığına değmez.tatmin olmaz bu tipler.sonuta herkesin aracı kendine güzel.yensen ne olur yenilsen ne olur.bence kulak ardı et gitsin.gerçek opelci yarışan değil ağırlığıyla susturandır bence.

Sevgili abicim ben 6-7 aydır ağır oluyordum. kapışınca elime ne geçecek diyordum. ama ortam içinde sarf ettiği kelimerden dolayı susturmak istedim arkadaşı. yoksa ben trafikte sellektör yaptırmadan gelene yol veriyorum. Tamam hızı seviyorum ama trafikteki diğer sürücüleride tehlikeye sokmamak lazım dimi. Belki ben hızlı arabaya hakim olabiliyorum ama diyer sürücüler trafikte tehlikeli araç kullanan biri karşısında arabalarına nekadar hakim olabirler öyle değilmi.

bence o bahsettiği gsi geri witeste gidiyor.golf tdi full motor dolu ise bilemem tabe.golf ü 1,4 astra ile geçiorum yaktıın benzine deemez...

golf mü hadi ya golfler gsi ları yiyorsa eğer 1.4 corsa_n ile hepinizin gsi larını alırım ona göre:D:D:D

Arkadaşlar forum kurallarına aykırı bir kelime sarf ettiğim için özür dilerim. Birde bu arkadaşın golf 2.0 değil 1.6 bence. Çünkü az önce güngören sanayi içinde kapıştık 5-6km lik gidiş gelişli 10-11 kmli bir asfalt yol vardı.(Trafiğe Kapalı Dikkatinizi çekerim) Şunu söyleyim;
YAŞASIN OPEL.... 5. vitese atmadım bile..
Bu arada belki beni geçerdi ama el frenini ayarlamasını bilmiyormuş...
Neyse tekrar özür diler ve başarımı sizlerle paylaşmak isterim.
:good:
adamın karizma yerlerde desene :) ortamdan da bikaç kişi izleseydi olayı bari...

Yüksek devirlerde golf'u yabana atmamak lazım.Araba hantal ama,yüksek süratlerde hiç de kötü değil.Tabi optimum durumlar için konuşuyorum...

golf mü hadi ya golfler gsi ları yiyorsa eğer 1.4 corsa_n ile hepinizin gsi larını alırım ona göre:D:D:D

:D :D :D :kop: :kop: :kop: :good: :good:

Normalde otomatik bir golf'ün 2000 cc olsa bile pek bir şansı yok.Ancak çok yüksek süratlerde astra'nın ritmine ayak uydurabilir. O da 2000 cc ise

abi 1.6 ise baştan kaybetti zaten o. Değmezdi yarışmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri