Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi ayarlicam bişiler.mecbur kaldım artık, lastik tabanları çok küçük kalıyor.her atraksiyonda sürüclüğümü test etmek zorunda kalıyorum..205 55 16 ya da 225 45 17 fena olmaz gibi...
onu da buldum.lastiksiz 500 ytl gibi fiyatı war.9kollu audi orjinal 20bin km'de jantı buldum dunlop lastikli 550 ytl ama tek sorun audi armalı olması....
resim için çok teşekkürler bu süper oldu.araç sizin mi.corsaya benzettim de.armasız çok boş gelek gözüme o yüzden çekiniyorum.audi arması yerine vw arması uydurabilir miyim onu düşünüyorum....
resimdeki araç benim değil, Tahsin abinin forumdan aldım ama bende de aynısından var
hafif bir jant tartmadım ama rahat taşınıyor bana ağır gelmedi
corsada güzel duruyor TSR Hyper Silver modeli 14 kollu 15" 6.5" ofset 185/55/15 lastik
jant rengi füme ama istersen boyatadabilirsin!(kırmızı siyah olabilir iyi boyacın varsa)
yardımınız için çok teşekkürler walla.tsr ve a3ün 16inç 9kollu jantı arasında kaldımattraction modelinde olan.ikisi de güzel gibi.jantlar corsaya da gitmiş kazasız belasız kullanırsınız inş...
a3 jantı güzel ama o jant 17 olunca daha iyi duruyo bide sıradan bi jant tüm vw grubu arabalarda görmek mümkün...
tsr alıp koyu bi renge boyarsan saldırgan bi görüntü elde edebilirsin arabada yayda varsa 16 kötü durmaz diye düşünüyorum...
sportline olanları değil daha farklı, sadece a3lerde war ama bol war.ikisi de olabilir tsr kullanıcılarına bakıorum.dayanıklılığı hakkında yorumlara.şuan üzerinde 15mm yay war.jantlardan sonra 35mm vogtland ya da h&r yapcam, cam filmleri ile birlkte.(toplam 400gibi bi rakama patlicak gibi onlar da.film+yay işçilikle beraber).bu haliyle golfün altı otoparktan çıkarken iki kişi sürtüyr.35lik yay koyarsam çat diye oturur mu yere araç yoksa gene sürtmeye dewam mı eder