golfe nos düşüncesi

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
üzerinde powerbox takılı golf tsi aracım war, istediğim bütçede aracıma uygun jant bulamadığımdan aklımdaki diğer düşünceyi öne çıkardım.yolcu koltuğunun altına tüpü sığdıracak şekilde nos nası olur(büyük tüplerden).acaba motoru falan çok zorlamış olur muyum.nedir ne değildir iyi kötü biliyorum, kullanırken nası olduğunu da biliyorum.aktarma organlarını çok yorar mı, motorun ömründen çok çalar mı ya da motorun parçalarını kulanım esnasında çatlatır mı...

cebimdeki nakite göre buldum bişiler.bilen birisi warsa cevaplasın...

kafaya koymussun yapıcaksın bi nos ama arac ztn 1.4 ve türbinli olduğundan atmosferik motorlara göre daha kısa bi motor ömrü olur ankara söğütözü ere servisdeki ustayla konuşmuştuk o dedi. 50 hp lik noslar fazla zarar vermez heralde ama üst devirlerde cok kullanmamak lazım 1.4 motorda turbo ztn üst devirlere torq düşüşü var bide 5500 devirde nosla gidersen baya bi zarar vericektir ama dersenki araç yeni biraz km yaptıktan sonra satarım... sen bilirsin.

araç max 200bin km yapıldıktan sonra satılacak.başka sitelerde de okuduğum kadarıyla yaptırılmasa daha iyi gibi duruyor.her amaçla kullanılacak uzun dönem kat etcek bi araç için tavsiye etmiyorlar.yardımın için çok teşekkür ederim.biraz daha araştırmaya dewam...

Bence nos işine falan hiç girme. Nos yerine chip tuning yapıp performans artışı sağlasan daha sağlıklı olur bence.

ben olsam kesinlikle tercih etmem...

ne nosu ya.bence hiç girme yok nos yok powerbox falan.orjinal kullan derim.riskli olabilir araç için.zaten araban gayet iyi performanslı.zevk senin karar senin

olumlu cevap sadece 2kişiden çıktığı wazgeçtim.+50 werenlerden koymak çok sorun yaratmaz diyorlar.aracı uzun dönemde kullanmak istediimden wazgeçtm

Bence o parayla gti tamponu ve panjuru taktır:)

:good::good::good:

Geri