golfe nos düşüncesi

tampon deil de 35lik yay ve jant düşünüyorum gene.600e seat leon reference jantı buldum lastiklerle:Dtek sorunu jant göbeğinde seat arması olması...

seat leon jantı takcağana kapakları sök kara jantla gez daha iyi

drag arabası imajı vermiş olursun ;)

sadece amacım o deil, illegal şekilde giderken saçma bir biçimde arkadan kayan bi aracım war.205 55 16 yapym diorum ki yayla birlikte dooru düzgün yol tutsun.vw t5lerin 16inç sac jant düşündüm onlar da fazla ağır.bi türlü tam karar weremiyorum...

bence yayı taktıktan sonra yine yol tutuş problemi yaşarsan lastikleri genişlet aynı sorun bendede var 195 taban yolu tutmakta zorlanıyo 205 bende istiyorum ama önce yay sonra jant lastik bence...

abt'nin yayı war zaten 15lik üzerinde ama yetmio tabe bana:D1buçuk sene kullanıyim demiştim de bu kadar da dayanamicam...

35 lik vogland almayı düşünüyorum karar veremedim hala

olumlu cevap sadece 2kişiden çıktığı wazgeçtim.+50 werenlerden koymak çok sorun yaratmaz diyorlar.aracı uzun dönemde kullanmak istediimden wazgeçtm

ayıp ayıp :) araban opel mi ki modifiye parçası bulamıyosun burada da nos düşünüyosun...:D (tek çarem nos artık buna inandım ben...:cry: :D )

bu arada turbo arabalar için 25lik nos kitleri var..belki onları düşünebilirsin..

ayıp ayıp :) araban opel mi ki modifiye parçası bulamıyosun burada da nos düşünüyosun...:D (tek çarem nos artık buna inandım ben...:cry: :D )

bu arada turbo arabalar için 25lik nos kitleri var..belki onları düşünebilirsin..

etrafımda 2000motor hacminden yüksek araçlar türemeye başladı napalım başka çare kalmadı:Dtrafiğe kapalı alanlarda yapılacak atraksiyonlar sırasında fena ezerler beni bu halde:Dbir süredir aklıma geliodu zaten.uygun fiyata da bulunca olur die düşündüm ama kime sorsam çok yk bindirir dio herkes:D

Geri