bugün az kalsın kayma sonucu kaza yapıyordum.canım sıkıldı gittim lastikçiye, goodyear ultra grip çivili taktırdım 2 tane, ama bu seferde arka kayıyor heralde arkaya da taktırcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün az kalsın kayma sonucu kaza yapıyordum.canım sıkıldı gittim lastikçiye, goodyear ultra grip çivili taktırdım 2 tane, ama bu seferde arka kayıyor heralde arkaya da taktırcam.
ben 5 yıldır denizli çamelide yaşıyorum arkadaşlarla hemfikiriz,bu zamana kadar bu kadar soğuk hava görmemiştik..gerçekten çok soğukkHemşehrim merhaba. Nerelerde kaydın? Kış lastiklerini dört lastik birden değiştirmek en mantıklısı. Denizli'de acayip buzlanma olmaya başladı. Havalar gece -10'larda ki bu Denizli'de pek görülmemiş soğuklar. Dikkat etmek lazım.
Goodyearın kış lastikleri iyidir. Sıkıntı çekmezsiniz. Çivili olması da müthiş avantaj. Arabaya doğru dürüst zararı olmadığı gibi buzlu yolda ( karlı yolda sanırım zincir daha iyi) zincirden daha iyi tutunma sağlıyor. Zaten şu anda mavi buzlanma çok fazla. Farketmiyorsunuz ve iş işten geçmiş oluyor. Bu da adac testi.hiç kullanmadığım ve tarzım olmayan bir lastik goodyear ama lastikçilerde janta göre kış lastiği yok ki, bunu buldum taktırdım, gerçi test ettik iyi...