goodyear ultra grip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garraro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garraro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugün az kalsın kayma sonucu kaza yapıyordum.canım sıkıldı gittim lastikçiye, goodyear ultra grip çivili taktırdım 2 tane, ama bu seferde arka kayıyor heralde arkaya da taktırcam.

bugün az kalsın kayma sonucu kaza yapıyordum.canım sıkıldı gittim lastikçiye, goodyear ultra grip çivili taktırdım 2 tane, ama bu seferde arka kayıyor heralde arkaya da taktırcam.

Hemşehrim merhaba. Nerelerde kaydın? :( Kış lastiklerini dört lastik birden değiştirmek en mantıklısı. Denizli'de acayip buzlanma olmaya başladı. Havalar gece -10'larda ki bu Denizli'de pek görülmemiş soğuklar. Dikkat etmek lazım.

Hemşehrim merhaba. Nerelerde kaydın? :( Kış lastiklerini dört lastik birden değiştirmek en mantıklısı. Denizli'de acayip buzlanma olmaya başladı. Havalar gece -10'larda ki bu Denizli'de pek görülmemiş soğuklar. Dikkat etmek lazım.
ben 5 yıldır denizli çamelide yaşıyorum arkadaşlarla hemfikiriz,bu zamana kadar bu kadar soğuk hava görmemiştik..gerçekten çok soğukk

hemşerim ben afyondayım, bura gündüz -16 geceyi sen hesap et.felaket yani.
arkalarada şart ama parası da güzel kardeşim.

hiç kullanmadığım ve tarzım olmayan bir lastik goodyear ama lastikçilerde janta göre kış lastiği yok ki, bunu buldum taktırdım, gerçi test ettik iyi...

hiç kullanmadığım ve tarzım olmayan bir lastik goodyear ama lastikçilerde janta göre kış lastiği yok ki, bunu buldum taktırdım, gerçi test ettik iyi...
Goodyearın kış lastikleri iyidir. Sıkıntı çekmezsiniz. Çivili olması da müthiş avantaj. Arabaya doğru dürüst zararı olmadığı gibi buzlu yolda ( karlı yolda sanırım zincir daha iyi) zincirden daha iyi tutunma sağlıyor. Zaten şu anda mavi buzlanma çok fazla. Farketmiyorsunuz ve iş işten geçmiş oluyor. Bu da adac testi.
http://www.adac.de/infotestrat/test...R16.aspx?ComponentId=29880&SourcePageId=31821

Bence kesinlikle 4 adet taktırın.Maliyeti fazla ama kaza felan Allah göstermesin sizi üzeceğinize biraz cebinize kıyın derim...

arkalar için çivili kullanmanıza çokta gerek yok aslında. kış lastiği olsun yeterlidir.

goodyear'ı küçümser yaklaşmışsınız ama bunu daha önce hiç goodyear kullanmadığınıza bağlıyorum. özellikle kış lastiklerinde benim görüşüm 1- nokian 2- goodyear

ben goodyear 4seasons kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum ;) özellikle karlı ve ıslak zeminde kalitesini ortaya çıkartıyor. illaki patinaj oluyor ama en azından hareket edebiliyorum :D

evet ön yargım hiç kullanmadığımdan. sonuçta kendini ispatlamış bir marka.kuşkum kalmadı.
arkalara da dediğiniz gibi çivisiz taktırcam.

Geri