goodyear ultra grip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garraro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkayada taktık en sonunda.lastikçide 2 tane kalmış onu da be aldım.lastik yok piyasada:)

hayırlı olsun güle güle kullanın... Afyondayım bende...
Şu an her yer buz... Dün gece -30u görmüş afyon sanayi de herkes bunu konuşuyordu...
Bende Ankara yolu üzerindeki michelin bayisinden 4 adet alpin aldım 2 ay önce...
Maşallahı var bana mısın demedi karda buzda... Ancak yine de lastiğe güvenip hızlı gitmemek lazım temkinli mesafeli sürüş her zaman iyidir...

Ön arka GoodYear Ultragrup 7+ kullanıyorum, karda iyide, buzda acayip kayıyor. Buzlu yollarda tavsiyem ya çivili olanı kullanın, ya da Continental kullanın. Kış lastiklerinde en iyi marka Continental diye biliyorum, ancak biraz fazla ses yapıyor.

önlere debica firigo 2 aldım karda deneme şansım oldu çıkamadığım rampayı banamısın demiyor arkayı kaydırmadım şu ana kadar çok dikkatli kullanıyorum idarelik aldık lastikleri ama beklediğimin üstünde çıktı kış lastiği şart ne olursa olsun

önlere debica firigo 2 aldım karda deneme şansım oldu çıkamadığım rampayı banamısın demiyor arkayı kaydırmadım şu ana kadar çok dikkatli kullanıyorum idarelik aldık lastikleri ama beklediğimin üstünde çıktı kış lastiği şart ne olursa olsun

distribütörü goodyear, menşeisi polonya olan güzel bir lastiktir... güle güle kullanın...

goodyear UG8 yada continental TS830-TS830P . iki marka lastik de hem çok kaliteli hemde performansı testlerde en iyi dereceler alarak kanıtlanmış lastikler.ikisinin de fiyatları biraz pahalı ama hakediyorlar bu parayı.iki markadan özellikle continental yok satıyor.piyasada bulmak çok zor.kış sezonu başında bulursan alabilme fırsatın var.şimdi arasan bulunmuyor. kışlıklarda önlere takıp arkaları yazlık bırakmak çok riskli bir uygulama.hiç tavsiye edilmeyen bir durum.dört tane almakla iyi yapmışsınız.

önlerde çivili arkalarda çivili.kar buz dinlemiyor maşallah. gerçekten iyi lastikmiş goodyear.
dört mevsim brigston turanza er300 var onları da değiştirmeyi düşünüyorum.

önlerde çivili arkalarda çivili.kar buz dinlemiyor maşallah. gerçekten iyi lastikmiş goodyear.
dört mevsim brigston turanza er300 var onları da değiştirmeyi düşünüyorum.

er300 dört mevsim değil yazlık lastiktir. +7 derece aşağısında ki sıcaklıklarda sertleşir ve yola tutunma azalır.

civili lastikle arabanın içinde nasıl duruyorsunuz ya :D felaket uğultu yapıyor...

Geri