Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecmıs olsun tampon aracta onemlı degıl boyansın komple onemlı olan eskı gorunumune kavusması o degıl ızgarayı nasıl yapacaklar degıstırmeyıp onu anlamadım
Bugün bıraktım arabayı, ilk önce oto zenite gönderceklermiş tamponu tamir için.Autoking değilmiş.Izgara değişicek yenilenme ihtimali yok zaten.
Değişim için ısrar ederseniz işlemleriniz uzar dendi.Hayırlısıyla cumartesi hazır olcakmış.Allah daha önemli şeylerden sakınsın hepimizi
bu tamir olaylarını ilk kez bu forumda duydum yada yıllar ilerledikçe böyle oldu civic aracıma arkadan dokundular görüntüde neredeyse hiç birşey yoktu servise götürdüm değişti daha bir çok kez diğer araçlarımda da hep değişime gidildi en ufak birşey için servisler böyle konularda hep aldıkları paraya bakarlar size ve kaskoya verdikleri fiyat bile farklı ben astrada sağ arka kapı ile lastik arasında kalan bölümü sürttüm göçük oluştu servis bana size 200 e kaskodan olursa 450 olur yenisinden kesit alır öyle yaparız falan dedi sonra kendi tercihimle auto king mini onarıma soktum çok da güzel oldu. yani bu onarım yada değişim kararını bence belirleyen servis exper tamam gelip bakıyor ama servis değişimde direttikten sonra onarıma sokacağını hiç sanmıyorum yada benim çalıştığım kasko şirketleri daha farklı işletiyordu bu durumu bilmiyorum