gösterge gölgeliği ve arka koltuklardan gelen sesler

yasincan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
geçenlerde hafif bozuk yolda seyredirken farkettim ki aracımın gösterge gölgeliğinden tıkırtı geliyor. bu güne kadar hiç duymamıştım. sanırım hep müzik açık olurdu muhtemelen o yüzden birde arac kasislerden geçerken arka koltuklardan diye tahmin ediyorum bi ses geliyor baktm ama tam yerini bulamadım bi fikri olan yada başına gelen var mı ?

Ynt: gösterge gölgeliği ve arka koltuklardan gelen sesler

gösterge siperinden gelen ses arada benim aracımda da oluyor bunuda hava şartlarına baglıyorum soguk havalarda iç aksamlardan biraz ses gelebiliyor ama aracın ici ısındıkca sesler kesiliyor arka koltuktan ses geldiginide ilk defa duyuyorum arka koltuktan degilde baska biryerden olmasın eminmisiniz koltuk olduguna

Arka koltuk değilde.Arka sileceğin iç taraftaki kısmı hani bir çıkıntı var bagajda arka silecek kısmında ordan ses geliyor ona bastırınca kesiliyor uzun yolda farketmiştim yol bir çukur vs olunca ses gelmeye başlıyor ama uzun zamandır yok.

Bende ses hastası oldugum için bu seslerin hepsini kestirdim servisde.Maalesef gösterge panelinin ordan gelen ses tüm opellerde var kronik bi ses malzeme kalitesizliğinden gelen bir ses ama serviste gittiginizde sölerseniz  dişlilerin oraya yalıtım yaparak sesi kesiyorlar.arka koltuklardan gelen seside serviste kalın bi sopa ile koltukları çapraz bi şekilde kanırtarak kesiyolar tam oturmasını sağlıyomus koltukların ustanın dediğine göre.

Gosterge panelindeki ses bende de var kisin duyuluyor ozellikle, zaten dokundugunuzda ne kadar egreti bir malzemeden yapildigini anliyorsunuz dokununca ses cikariyor.

gösterge siperini kaale almabilirim ama arka koltuk tarafında gelen ses gıcık ediyor

benim gösterge paneli de aynı şekilde.

Arkadaslar o paneli elinizle yukari dogru itin yerinden cikiyor. Saglam asilmaniz lazim ama arkasini izole ederseniz çıt cikmiyor bidaha ben öyle yaptim.

BÜLENT link' Alıntı:
Arkadaslar o paneli elinizle yukari dogru itin yerinden cikiyor. Saglam asilmaniz lazim ama arkasini izole ederseniz çıt cikmiyor bidaha ben öyle yaptim.
Nasıl izole ettiniz acaba?

yukarı derken (araca göre) tavana doğru mu yoksa motora doğru mu itmemiz lazım.

Geri