resimleri bekliyoruz arkadaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim ledlere nası bi direnç bagladın degerini veya renklerini soleyebilirmisincoddy' Alıntı:arkadaşlar daha öncede bahsettim ben gögüs aydınlatmalarını değiştirdim nasıl söküldüğünü fotografladım içerde bir kart var onun üzerine flux ledler var onlardan getirttim www.ledmar.com dan bakın bunlar 100 derecelik ışık yayıyor bunları kadranın sekline göre silikonladım 4 flux a bir direnc taktım ışıklandırma süper beyaz oldu ibrelerin altında beyaz fosfor var üste karşısına ince açık renk kırmızı oje sürdüm gögüsteki düğmeleride değiştirdim farları açtıgınızda mavi yanıyır tuşa basınca altındaki aktif lambası kırmızı soldaki switch anattarıda renklendirdim tabiki vectra b için bunlar gayet güzel oldu
M@honi' Alıntı:peki orta konsoldaki yol bilgisayarının olduğu ekranın ışığı değiştirilebiliyor mu bilginiz varmı
pıyasada yapanlar kaca yapıyor bı bılgın varmı?sen ne kadara mal ettın?acele resımlerı beklıyoruz bıdecoddy' Alıntı:sökme işini ceple cektim ama anlasılır vaziyette son halini dig.mak cekip atcam en kısa zamanda
burakopel' Alıntı:ben şimdi kadranın ledlerini baglayıp arabaya taktım optitrondan farkı yoktu cep telefonu led leri ile yaptıydım ama mutlulugum 1 dakika bile sürmedi ledlerin hepsi kesti şimdi flux ledle denicem