15 Haz 2013 Konuyu Başlatan #11 M muzo1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Şub 2013 Mesajlar 51 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı seyirhalindeyken oluyor genelde, duyuyorum.
15 Haz 2013 #12 B bjk675 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Tem 2011 Mesajlar 346 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı göstergedeki krom çerçeveler ses yapıyor. kuvvetli ittirince ses kesiliyor...
Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı göstergedeki krom çerçeveler ses yapıyor. kuvvetli ittirince ses kesiliyor...
15 Haz 2013 #13 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: Ynt: Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı Tolga KARACA link' Alıntı: Astra nın dile gelen bölgelerinden biri 8) Bende de oluyordu yol bilgisayarı ekranının köşesine kağıt sıkıştırdım gitti.. Genişletmek için tıkla ... Aynı çözümü ben de uygulamıştım, başarılı 8)
Ynt: Ynt: Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı Tolga KARACA link' Alıntı: Astra nın dile gelen bölgelerinden biri 8) Bende de oluyordu yol bilgisayarı ekranının köşesine kağıt sıkıştırdım gitti.. Genişletmek için tıkla ... Aynı çözümü ben de uygulamıştım, başarılı 8)
15 Haz 2013 #14 T Tolga KARACA Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 9,709 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Ynt: Ynt: Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı HaKaN link' Alıntı: Aynı çözümü ben de uygulamıştım, başarılı 8) Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum
Ynt: Ynt: Ynt: gösterge panelinden gelen cızırtı HaKaN link' Alıntı: Aynı çözümü ben de uygulamıştım, başarılı 8) Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum