gösterge panelini neyle temizlemeli

serdarbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar göstergelerin oldugu kısmı ne ile temizlemeliyiz.normal bez ve suyla sildigimde çizikler oluşuyor göstergede.bu konuda temiz sonuç alanlar ne uyguluyor saygılarımla

markette yeni bir ürüne rastladım clin cam tamizleyici henkelin ürünü cam sil kutusu gibi ister püskürt istersen ucunda filtre gibi kapak var onu tak köpük sıksın çok güzel cam temizliyor leke falan bırakmıyor limon kokulu alkollü olmasından dolayı lekeleri iyi çıkartıyormuş.2.5 lira al dene tavsiye ederim ama kullandığınız bez kaliteli olsun her zaman bu çok önemli çizik oluşmasında

peki bu gösterge camındaki çizikler neyle gider
bu farları temizleyen arkadaşlar var forumda onların kullandığı malzemeler temizlemeli çünkü farında dış yüzeyi plastik gösterge camıda plastık aynı malzemeler faydalı olabilir.

bende öyle düşündümde plastix uyguladım biraz leke yaptı camda zor temizledim o işlemi yapmak için camı çıkarıp üzerinde çalışmak lazım

inanmayacaksınız ama ben tavşan kuyruğuyla temizliyorum tek toz tanesi kalmıyor..kuyruğu nerde bulacaz kardeşim derseniz,ee bu da köyde öğretmen olmanın güzel taraflarından:D

bu akşam komple soktum gostergeyı ıc tarafı ful toz ve is yapmıştı temizledim ve camın acıkta kalan kısımlarını kapattımkı tekrar toz almasın dıye eskısıne gore cok ıyı oldu ama cok ınce kılcal cızıkler var ona bırsey yapamadım

ince kılcalları ben autoglym srp ile geçirmiştim vectranın göstergede

Son düzenleme:
menzerna 203's kullaranak cizikleri giderebilirsinz

Geri