Göstergeler İçin Ledler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
on kadran icin kac adet yeterli ? Yol bilgisayari ve orta konsoldakileri de degistirmeye dusunuyorum.

Ikna ederiz herhalde :) olmadi 500 lusunu aliriz. Forumda satariz tek tek :)

Valla ne kadar yeterli olur bilemiyorum, açmadım, açmaya da cesaret edemem.Ben angellarda kullanmıştım corsa varken.

ben göstergelerde tek renkten yanayım. aksi taktirde lunapark gibi oluyor. göz yoruyor. eski kasa bmwlerin kırmızı göstergelerine hayrandım.

on kadran icin kac adet yeterli ? Yol bilgisayari ve orta konsoldakileri de degistirmeye dusunuyorum.

Ikna ederiz herhalde :) olmadi 500 lusunu aliriz. Forumda satariz tek tek :)

kac tane gereklı bende bılmıyorum ama benım kadran ıyı gostermıyordu servıse goturup degıstırmelerını soyledım degıstırdıklerınde faturada yazan ve kolcagın ıcıne konan eskılerı saydıgımda 8 tane oldugunu gordum

gostergeler sahane gozukuyor. Tam olarak aradigim sey. Kargo var mi acaba TR'ye ? Bu konuda bilgin var mi ? yoksa mail atmayi dusunuyorum.

Herhangi Bir Bilgim Yok Mail Atabilirseniz Çok makbule Geçer SOnuçlarıda burada paylaşırsanız.Eger Resimlerdiki Gibi ışık Veriyosa Çok pratik olur Bizler için.

Bir irtibata gecelim bakalim hem degerler hakkinda da bilgi almis oluruz. Sonuclaninca buraya yazarim.

ankaradaki arkadaşlar bir ulusa uğrasın elektronikçiler çarşısına orada her tip var ben mantar led aldım 5mm lik ve normal 5mm lik aldım çok güçlü ledler ve uygulama yaptım çokta öyle sırıtmadı corsa c led diye aratırsanız çıkar ...
bu flex ledlerde vardı ama çok aydınlatmaz diye düşündüm
ledin tanesi 20 kuruş ona uyan 470 ohm luk direnç 5 kuruş
flex ledlerin metresine 25 ytl dedi her 5 cm de 3 led varmış yani 60 led için 25 ytl uygun aslında ve 5 cm ve katları şeklinde satıyorlar...
5 cm lik kısımda bir direnç 3 led var ve bu şekilde de kullanılabiliyor...

site yetkilileri ile gorustum. Uluslararasi kargo soz konusu degil dediler. Ebay uzerinden bulabilirseniz mumkun olur dediler. Gereksiz. Turkiye'de buluruz ins. geziyoruz bakalim.

ankara şaşmazda biyerde var hatta kaptan arkadasımıza adresi vermiştim ordan gidip almıstı

ama adresi bi bulmam lazım ders notlarımın arasındadır :(

alper in gösterdiği ledler paneli aydınlatmaya yaramıyor onlar alt kısımda bulunan
el freni,akü,yağ,benzin,gibi uyarı işiklarının ampülleri yani aydınlatmaya bu ampüller yapmıyor yada alacagınız onun ayarındaki led ler.

yol bilgisayarının ışığıda bu ampüllerden oluyor
onun rengini deyiştirecekseniz olur derim.

aydınlatma yapacaksanız ben yapdım ve böyle oldu
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=32882

Geri