göstergeler kafayı yedi

benim anladığım kadarıyla EGR valf'in arızalanmış...
90ın üstüne çıkınca gösterge ışıkları sönüp ibreler düşüyor, ve sen hız kesince yeniden yerine geliyor...
şehir içinde henüz bu arızayı görememenin nedenide bu, 90ı geçmeyişin bence...
EGR de yaklaşık 250-300 herhalde... ama emin değilim,
baktırman gerekiyor,
kolay gelsin

Ustam; nedir bu EGR valf'i. Çok kısa açıklayabilir misin?

aracın hızı abs üzerinden okunuyo göstergede abs ışığın yanıyomu abs beynindende olabilir
benim abs arızalı idi tamire gönderdim beyni.beyini takıncaya kadar hız sıfırdı hiç kıpırdamadı. bence bi cihaza bağlat baksınlar daha sağlıklı olur

Sonuç varmı Arkadaşlar Bugün Bnmde Göstergeler bi gitti Geldi :(

arkadaşlar hız göstergesi benimde kafayı yemiş bir vaziyette inip çıkıyodu. sensör değiştirdim pahalı 120 ytl kadar. tabi bilgisayara sokup soruna bakın ilk önce. ve artık yapmıyor.

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı.bi sigorta değiştirdiler düzeldi ama ne olduğunu tam bilmiyorum.10 ytl ye halletik işi.

Elektrik Gidip Geliyor Sadece Hız Değilki.Hız Ve Devir Göstergesi Gitti Bide El Freni Işıgı Yandı Söndü.

alla alla araç durduk yere şönklenmez... tabi anladığım kadarıyla sizin aracınız şönklenmiş.... benim bildiğim kadarıyla şönkleme(cihazsız tanıtma) benzin pompası yada başka parçaları tanıtırken usta kadranda bi kaç sn km tuşuna basılı tutar bi kaç bişiy daha yapyordu o zaman şönklüyordu kadran 0 a iniyor tüm göstergeler son hıza çıkıyor durduğu yerde... arıza ışığı da büyük ihtimalle yakıttan yanmıştr...saygılarımla..

Geri