götergelerimin yeni hali...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan levoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu krom halkaları nereden aldın arkadaş? Bende netten aldım ama uyumlu denmesine rağmen benim Tiigra'ya ufak geldi halkalar. Ebatları ne acaba?

bu halkalardan bende arıyorum ama malesef bulamıyorum birde ibreleri nasıl ısıklandırdınız bu konuda yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorum (opel corsa 2000edition) ozozka_n@hotmail.com

ainen aynı halkalardan bende istiyorum ! Çok hoş olmuş. Güle Güle kullan ..

Şurada görüyorumda ne yetenekli yurttaşlarımız var valla..İstesek komple araba toparlarız.. :) ne acı halen bir türk otomobili yok tamamen bize ait :)

Çok beğendim walla . Nerden aldığınızı da paylaşırsanız sevinirim.

Gerçekten güzel çalışma . Eline sağlık vectra b içinde varsa link atarsan sevinirim.

guzel olmus arkadasım bende ıbrelerden sorun yasadım ısık vermedıgı ııcın ısaklandırdım

bende camı catlattım kenarında ama cerceve sayasınde gozukmuyo ama halkalar guzel olmus kardesım
bluefear53 kardeş ibreleri ışıklandırma hakkında biraz daha açıklama yapabilir misin ? nasıl yaptın bende bu aralar göstergelerle uğraşıyorum da :) halkalar tamam şimdi sırada gösterge ibreleri kırmızı yapıp lambalar için beyaz led düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Görüntü042.webp
    Görüntü042.webp
    42.7 KB · Görüntüleme: 17
guzel olmus ben bı arkadasda gormusdum almanyadan gelen o gostergelerıın ve dıreksıyondakı teyıp kumandalarının sadece ısıklarını degıstırmıs masmavı yanıyordu cok guzel dı hos duruyordu onu yapabılen bırını bulsam bende yaptıracam kaldıgım yer kucuk yer oldugu ıcın bıde fazla moıfıye ıle ugrasmadıkları ıcın bulamıyorum

Geri