GPS imi Turkiye de nasil kullanacagim?

zeynepzeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Oncelikle tum arkadaslara hayirli bayramlar dileklerimle..

Bi sorum var size. Avustralya dayim suan . Abim arac gps navigasyon cihazini verdi bana. Markasi Pioneer Avic S2 modeli . Istanbul a donusumde kullanacagim. Fakat Turkiye haritasini download edemiyorum. Web i cok kurcaladim bisey cikmadi. Bilen var mi? Web den indirebilecegim harita guncelleme programina ihtiyacim var.

Ilginize tesekkurler.

pionneırın kendı sıtesınde guncelleme olanagı yokmu veya navıgosyonun ıcınde cdsı olması gerek onun ıcınde vardır

Oncelikle tum arkadaslara hayirli bayramlar dileklerimle..

Bi sorum var size. Avustralya dayim suan . Abim arac gps navigasyon cihazini verdi bana. Markasi Pioneer Avic S2 modeli . Istanbul a donusumde kullanacagim. Fakat Turkiye haritasini download edemiyorum. Web i cok kurcaladim bisey cikmadi. Bilen var mi? Web den indirebilecegim harita guncelleme programina ihtiyacim var.

Ilginize tesekkurler.

üzerinde ki navigasyon programı nedir? bildiğim kadarıyla o cihazla birlikte igo yu filan kullanabiliyorsunuz...

Tr haritasını yükleyin yeter. o kendi bulur

cihazın üzerindeki program ve versiyonu yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

gelen yanitlar icin tesekkur ederim.
cihaz uzerinde hicbisey yazmiyor model no dan baska.
Tr de desteklememesi gibi bisey olabilir degil mi?

Türkiye'de de desteklememesi gibi bir durum söz konusu değil, sadece haritasını bulacaksınız ve yükleyeceksiniz. bu kadar.

gelen yanitlar icin tesekkur ederim.
cihaz uzerinde hicbisey yazmiyor model no dan baska.
Tr de desteklememesi gibi bisey olabilir degil mi?

sen fazla anlamıyorsun sanırım. Navi programını sormuşlar cihazın üzerindeki yazıları söyüyosun. En iyisi navigasyon programı açıkken bi ekran resmini çek ekle buraya.
TR de destekleme me gibi bişi olmaz. GPs in ülkelerle bi ilğisi yok direk uydularla haberleşiyor. sadece içine gidecğin yerin haritasını yükleyeceksin.
Oda cihazın üzerinde SD hafıza kartı olması gerek onun içinde ilğili yere eklenir.
Ama öncelikle cihazda hangi programın kullanıldıgının bilinmesi gerek.
yapabiliyosan cihazın içindeki harita uzantısına da baksan olur.

Son düzenleme:
sen fazla anlamıyorsun sanırım. Navi programını sormuşlar cihazın üzerindeki yazıları söyüyosun. En iyisi navigasyon programı açıkken bi ekran resmini çek ekle buraya.
TR de destekleme me gibi bişi olmaz. GPs in ülkelerle bi ilğisi yok direk uydularla haberleşiyor. sadece içine gidecğin yerin haritasını yükleyeceksin.
Oda cihazın üzerinde SD hafıza kartı olması gerek onun içinde ilğili yere eklenir.
yapabiliyosan cihazın içindeki harita uzantısına da baksan olur.

bu işin profu işe el atmış gerisi kolay

soyadiniz gibi sertmissiniz :)
yardimci oluyorsunuz, ilginize tesekkurler. dediginiz gibi resmi eklesem iyi olacak. ekleyecegim kisa surede.

QUOTE=MOKIA;1438325]sen fazla anlamıyorsun sanırım. Navi programını sormuşlar cihazın üzerindeki yazıları söyüyosun. En iyisi navigasyon programı açıkken bi ekran resmini çek ekle buraya.
yapabiliyosan cihazın içindeki harita uzantısına da baksan olur.[/QUOTE]

Geri