punto corsa ile karşılaştırılmalı bence.... astra puntodan çok daha üstün çünkü sınıf farklı:rock mesela bi tarafa astra bi tarafa punto koysalar ben astraya binerim eminim ki bu sitede herkez aynısını yapar....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gokalp' Alıntı:motorları aynı ama opelin motorunda extradan opel mühendisliği war motor üretimi ortak ama kalite dersen astra yer onu
+1skyeye' Alıntı:Grande Punto segment icabı Corsa'ya rakip olmalı...
ShyRain' Alıntı:Bencede Kıyaslamak bile Hata AMA Kendini Zeki Zanneden Bi eleman Benim Zübeyde İle kıyaslamaya kalktı sert bi viraj var ankara Konya yolundan Gölbaşına Döndükten sonra Ben Zübeyde ile virajda 130 ile döndüm Bu salak 2007 model gıcır gıcır Punto ile Dönmeye kalktı benimle kapışıyordu araba kendini kaybetti Gitti Jandarmanın duvarına vurdu Haberlerede çıktı arabadan eser kalkmadı ön taraf tamamen iptal ama neyseki içindeki elemana bişey olmadı
Punto Felan Boşverin OPEL Dizaynıyla TİGRA 130 ile sert viraj dönüyorum banamısın demiyor
skyeye' Alıntı:Grande Punto segment icabı Corsa'ya rakip olmalı...