Grande Punto Astra'ya rakip olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punto corsa ile karşılaştırılmalı bence.... astra puntodan çok daha üstün çünkü sınıf farklı:rock mesela bi tarafa astra bi tarafa punto koysalar ben astraya binerim eminim ki bu sitede herkez aynısını yapar....

işçilik özürlüsü punto ile kalite abidesi astrayı karşılaştırmak ayıp... :D

bırakın astrayı corsayı tigrayı wectırayı punto opelin hiçbir arabasıyla kıyaslanmaması lazım ayıp yaww...almanları sewmem ama aracları ii oluyor walla..:hıh:

gokalp' Alıntı:
motorları aynı ama opelin motorunda extradan opel mühendisliği war motor üretimi ortak ama kalite dersen astra yer onu :)
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Bencede Kıyaslamak bile Hata AMA Kendini Zeki Zanneden Bi eleman Benim Zübeyde İle kıyaslamaya kalktı sert bi viraj var ankara Konya yolundan Gölbaşına Döndükten sonra Ben Zübeyde ile virajda 130 ile döndüm Bu salak 2007 model gıcır gıcır Punto ile Dönmeye kalktı benimle kapışıyordu araba kendini kaybetti Gitti Jandarmanın duvarına vurdu Haberlerede çıktı arabadan eser kalkmadı ön taraf tamamen iptal ama neyseki içindeki elemana bişey olmadı

Punto Felan Boşverin OPEL Dizaynıyla TİGRA :D 130 ile sert viraj dönüyorum banamısın demiyor :)

motorları tamamen aynı. zaten ortak üretilen bir motor. gm-fiat ortaklığı ile. grandepunto ya binmedim onun için karşılaştırma yapamıyorum. ama illaki kalite ve güvenlik farkı vardır.

ShyRain' Alıntı:
Bencede Kıyaslamak bile Hata AMA Kendini Zeki Zanneden Bi eleman Benim Zübeyde İle kıyaslamaya kalktı sert bi viraj var ankara Konya yolundan Gölbaşına Döndükten sonra Ben Zübeyde ile virajda 130 ile döndüm Bu salak 2007 model gıcır gıcır Punto ile Dönmeye kalktı benimle kapışıyordu araba kendini kaybetti Gitti Jandarmanın duvarına vurdu Haberlerede çıktı arabadan eser kalkmadı ön taraf tamamen iptal ama neyseki içindeki elemana bişey olmadı

Punto Felan Boşverin OPEL Dizaynıyla TİGRA :D 130 ile sert viraj dönüyorum banamısın demiyor :)

+1987

bende Astra G ile aynısını yapıyorum viraj bittikten sonra bi bakıyorum arkamda kimse yok :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri