Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Bugün sırf resim çekeyim diye kendimi dağa taşa vurdum (Millet manyağa bak demesin diye) (Hanımdan da fırça yedim tabii)  ((:

img0530lj.jpg

Burda benim araba kulaklarını yatırmış bir kedi gibi çıkmış. ((:

dsc03544e.jpg

dsc03536uz.jpg

dsc03534xt.jpg

[img=450x600]http://img716.imageshack.us/img716/6008/dsc03519e.jpg[/img]

dsc03508mo.jpg

Hanımda çaktırmadan çabalarımı çekmiş. (:

img0520ye.jpg

Ynt: Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

maaşallah Allah nazardan saklasın

b1438ec_o.jpg

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Güle güle kullanın diyeceğim ama eminimki her daim gülerek kullanıyorsunuzdur  :)

ulas79 link' Alıntı:
maaşallah Allah nazardan saklasın

b1438ec_o.jpg

Şimdiye kadar aldığım en sağlam nazar boncuğuydu sağolasınız Ulaş Bey. ((:

MeRt link' Alıntı:

Güle güle kullanın diyeceğim ama eminimki her daim gülerek kullanıyorsunuzdur  :)

Cümlemize inşallah Sn Mert sağolun. Güle eğlene kullanıyorum valla, hele her hafta Shell'de attığım şen kahkahalar duyulmaya değer. ((:

imkanım olsa bütün astra j sahiplerine gerçekten verebilsem nazar boncuğu bence şart çünkü kıskaç bakışlar üstümüzden eksik olmuyor :)

ulas79 link' Alıntı:
imkanım olsa bütün astra j sahiplerine gerçekten verebilsem nazar boncuğu bence şart çünkü kıskaç bakışlar üstümüzden eksik olmuyor :)

Ben hala kaplumbağa gibi olduğum yerde ters dönmediğime şükrediyorum. ((:

DOĞAN manzarada fenamış yani biz burda guneşe hasretiz ..maşallah arabada mıknatıs gibi allah kaza bela vermesin .ama cam filmi ister bence..

MeRt link' Alıntı:

mert dogan güle güle değil uça uça kullanıyor bence ..baksana coşmuş valla 0/100 km testler falan. bravoo

bulent_tnt link' Alıntı:
DOğAN manzarada fenamış yani biz burda guneşe hasretiz ..maşallah arabada mıknatıs gibi allah kaza bela vermesin .ama cam filmi ister bence..

Abi orası bizim kuşsuz kuş cennetimiz. 3 tane martıyla koca alan cennet diye geçiyor. Güneş'te İzmir'de standart olarak sunuluyor her zaman bekleriz. ((:  Valla cam filmine bende sıcak bakıyorum, artık filmsiz Astra caiz değilmiş diye duydum. (: İyi dileklerin için sağol, cümlemize inşallah. (:

Uçma hususu içinde "Yahu bu 140 beygiri tek tek nasıl sayarım, ana bu nasıl ses, active mactive bu işleri denemek lazım", 0-100, 0-200, 0-Allah ne verdiyse denemeleri derken artık kayıt olayına taştı durum. (:

Geri