Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Gri Fırtına (Nimbüs kümülüs parçalı bulutlu)

Grinin de ayrıca bir yakıştığını anlamış olduk, güle güle kullanın kardeşim, burda en çok eğlenen yehgehanım olmuş sanırım :)

Bu arada Ulaş kardeşimin yolladığı nazar boncuğu ne alakaysa sucuklu tost güdülerimi uyandırdı,  belki hatırlayanınız vardır eskiden fermante sucuklardan biri (markayı hatırlayamadım) ipinde nazar boncuğuyla satılırdı..  011zaa

Açlık hafızaya iyi geliyor vesselam!  005hihih

Tolga KARACA link' Alıntı:
Grinin de ayrıca bir yakıştığını anlamış olduk, güle güle kullanın kardeşim, burda en çok eğlenen yehgehanım olmuş sanırım :)

Bu arada Ulaş kardeşimin yolladığı nazar boncuğu ne alakaysa sucuklu tost güdülerimi uyandırdı,  belki hatırlayanınız vardır eskiden fermante sucuklardan biri (markayı hatırlayamadım) ipinde nazar boncuğuyla satılırdı..  011zaa

valla yakınlarda olsanız bi sucuk ekmek yemeye götürürdüm sizi :)

Anam sucuklar, ekmekler.. Yapmayın dostlarım, etmeyin. Gecenin bir vakti bu kardeşinizin başını yaktırmayın. Demeyin böyle lezzetli şeyler.. (:

ulas79 link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2854.msg61211#msg61211 date=1322337653]

valla yakınlarda olsanız bi sucuk ekmek yemeye götürürdüm sizi :)

[/quote]

Sağol kardeşim teklifin çok cazip :)

Kayseri den sucuğu getirtmişim.. Taze tost ekmeklerim, en soğuğundan ayran ve kolam da var..

Lakin hanım katsayı çarpanı yerden yere vuranı engeli yüzünden operasyonu gizlilikle yürütmem de şart!!  cooll

valla canım çekti birazdan çıkarım ama sucuk ekmeğe değil bol baharatlı bir kokoreçe yanınada acı turşu biber bide bol köpüklü bir ayran ohhh şimdiden ağzım sulandı :D

güzel resimler çekmişsin zahmetine değmiş. (yediğin Fırçaya da  005hihih ). Allah nazarlardan saklasın....

ulas79 link' Alıntı:
valla canım çekti birazdan çıkarım ama sucuk ekmeğe değil bol baharatlı bir kokoreçe yanınada acı turşu biber bide bol köpüklü bir ayran ohhh şimdiden ağzım sulandı :D

ahanda!?!?! tabi yaaa ben neden bunu akıl edemiyorum ki aslında yakınımda biryerde güzel koko yapan biryer var  special_Yeah

Tolga KARACA link' Alıntı:
Kayseri den sucuğu getirtmişim.. Taze tost ekmeklerim, en soğuğundan ayran ve kolam da var..

Lakin hanım katsayı çarpanı yerden yere vuranı engeli yüzünden operasyonu gizlilikle yürütmem de şart!!  cooll

Senin hanım yine iyiymiş dostum, benim hanımda "Doğan extra gıda tüketim sensörü" var, artık sinyali yukardan mı geliyor bilmiyorum ama fark etti mi Terminatör'e nal toplatır bir edayla geliyor, manevi olarak iyonize ediyor beni. ((:

omergokbulak link' Alıntı:
güzel resimler çekmişsin zahmetine değmiş. (yediğin Fırçaya da  005hihih ). Allah nazarlardan saklasın....

Sağolasın ֖mer kardeşim, valla değdi en azından dünya gözüyle 3-5 resmi oldu arabanın. (:

Geri