GS'a verilen ceza...

GS'a verilen bu cezayı nasıl buluyorsunuz?

• çok ağır bi ceza...

Oy: 16 17.6%
  • az bile olmuş...

Oy: 41 45.1%
  • yaşananlar göz önüne alındığında makul bi ceza...

Oy: 34 37.4%

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza normal bana kalırsa 4-5maç ne fazla ne ağır.yanlş hatırlıyor olabilirim ama fener gs maçında ucu açık bıçak atılmıştı sahaya(yane su bardakları değil)kamera da çekmişti we 1maç ceza almışlardı...

bu sezondan bahseiyosan kadıköyde olmadı öyle bir olay.öncesini hatırlamıyorum ama bu sene gs-bjk maçında atılmıştı gs 1maç almıştı...

doğrudur ozaman.10 maç ver böyle olaylarda bak bidaha oluymu...

aynen katılıorum.bi de bunları tespit edeceksin bir güzel terör sorgusu yaptıracaksın bu tarz kesici delici topluca insan hayatına kastedici madde atanlara ki bir daha stadın s sini bile söyleyemez...

aslında çok kötü bir gece idi. inanın hangi takımı tutarsak tutalım yapılmaması gereken şeyler bunlar.

orada eşiyle cocuguyla gelen insanlar vardı. yazık değilmi onlara..

ceza bir şeyi ifade etmiyor. köklü çözüm getirmek lazım ilerde de aynı şeylerin yaşanmayacağını kimse garanti edemez.

abilerim belki buınu söylemek bana düşmez (baba olmak için önümde uzun yıllar var)
ailecek maç izlemeye gidemiyosun oradaki cocukların bakıslarını gormusunuzdur bir yandan polis bir yandan holiganlar vuruyo cocugun babasıına

eski bir galatasaraylı olarak (son 10 yıl KSK)

abilerim belki buınu söylemek bana düşmez (baba olmak için önümde uzun yıllar var)
ailecek maç izlemeye gidemiyosun oradaki cocukların bakıslarını gormusunuzdur bir yandan polis bir yandan holiganlar vuruyo cocugun babasıına

eski bir galatasaraylı olarak (son 10 yıl KSK)

karşıyaka-göztepe maçlarıda bizimkileri aratmaz.holiganlık heryerde malesef...

Futbol disiplininde İtalya' nın üzerine ülke tanımıyorum. Çatır çatır uyguluyorlar kuralları. Keşke biz de aynen onlar gibi olabilsek ama bu ülkede futbol ciddi bir pasta ve ciddi paralar dönüyor. Onun için İtalya'daki gibi cesur kararlar çıkarsa birileri serseri kurşuna denk gelir.

GS' ın 5 maç cezası çok değildir ama yine de önemli bir dönüm noktasıdır. Tahkime gidildi mi bilmiyorum ama Tahkim bu cezayı yumuşatırsa bahsettiğim dönüm noktası düşüş noktası olur. Bu cezadan bütün kulüpler kendilerine pay biçmeli ve hiç bir kulüp kayırılmadan bu tür cezalar uygulanmalı...

adnan polat sezonun ilk maçında kadıköyde bunun 10 da 1 i yapıldığında fenere 5 maç ceza verilmesi lazım diyordu,şimdi bu manzara karşısında niye çıkıp delikanlı gibi konuşmadı!ama böle karaktersiz basit adamların gs yönetiminde olması beni mutlu ediyor,her sene şamp. olurus :)
zaten federasyon o biçim,,cezayı az vermek için erteledide erteledi kararı..!

Makul bir ceza. Dahası da olabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri