Gsİ & istanbul :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah dostum Allah Kaza Bela Vermesin Aracı Alan kardeşimize.;) Eray abi senin araç ilk denemede 220 görmüştü dimi o 2 ışık arasında.

ewet samet chipsiz 220 km görmüştü inş şimdi chipten sonra tekrar denk gelsin denicez daha iyi bir değer olacak ama kaç bakıcaz ;)

sametcim sırada senin arac gözüküyor ufukta galiba olabilir cok iyimiş yani ;)

ewet samet chipsiz 220 km görmüştü inş şimdi chipten sonra tekrar denk gelsin denicez daha iyi bir değer olacak ama kaç bakıcaz ;)

sanırım samette gsi sattı :) ufukta zor şu aralar
Ewt abi sattık Ufuk karanlık şu aralar İlerde Belki Güzel bişi düşerse Kısmet olursa Yine Yine Yeniden ;)

yalcın abinin ilan sayfasına bakın isterseniz lkm galiba 94 gsi var sahibinden de bakalım niyet ona olursa olmaz başka bahara 220 iyi bir rakam o düzlükte chipsiz hali ile gercekten tabi benim gsinin sente ayarı enjektör ayarı yapılacaktı ki ben o sıra arabayı sattım hayırlısı diyelim o zaman :D

yalcın abinin ilan sayfasına bakın isterseniz lkm galiba 94 gsi var sahibinden de bakalım niyet ona olursa olmaz başka bahara 220 iyi bir rakam o düzlükte chipsiz hali ile gercekten tabi benim gsinin sente ayarı enjektör ayarı yapılacaktı ki ben o sıra arabayı sattım hayırlısı diyelim o zaman :D
Doğrudur =) Herşeyin Hayırlısı Kardeşim ;)

eywallah şimdi daha hızlı ;) kim ne alıyo hangi gsi alınıyo :)

İst ye geldiğinde çektiğimiz resimler dimi Turgay bunlar belair in resmi nerde ekleseydin keşke onuda :)

Geri