Gsi son hali 34 vsl 77

stoplarda bi değişiklik var galiba güzel olmuş... jantlarda fena deil.. en güzel jant o siyah lensolardı bence ama bunlarda fena durmamış... orjinal jantlarını kullanmamakla en iyisini yapıosun bence ustad :D

Bence olay budur ya ben bu kasaları çok sevdiğim içinmi böle düşünüyorum yada gerçekten GSiler orj. haliylede yıllara meydan okuyan bi araba;) olduğu içinmi böle düşünüyorum ama Osman abi bence orj. tak beyaza boyayınca güzel durduydu ;) bide osman abi plakalık bölümünü siyaha kaplatırsan daha hoş durcak gibi tam panjurun altındaki kısım varya kırmızı GSilere yakıştırıyorum :o siyah zeminli angellara uyum sağlar;)
Gerçekten 94 model olmasına rağmen bir çok spor arabaya tercih ederim benim gözümde efsane kasa ;)

sağol burak ama ben orjinal jantlarına pek ısınamadım bence coper s jantları ayrı bir hava veriyor yorumları için herkeze teşekkürler :)

bence s jantlarıyla daha güzel olmuş,maşallah

Sağol kardeşim sonunda beni anliycak birinin çikacağini biliyordum :)

Sağol

jant işi çok değiştiriyo sanki arabayı değişiyomuş gibi :) maş güzel araç..

s jantların rengi güzel arabaya oturmuş ama o jantların 5 kollu olduğunu düşünemiyorum o zaman cok daha deli olurdu ama yinede güzel ......vts nin abisii:)

Geri