Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
stoplarda bi değişiklik var galiba güzel olmuş... jantlarda fena deil.. en güzel jant o siyah lensolardı bence ama bunlarda fena durmamış... orjinal jantlarını kullanmamakla en iyisini yapıosun bence ustad
Bence olay budur ya ben bu kasaları çok sevdiğim içinmi böle düşünüyorum yada gerçekten GSiler orj. haliylede yıllara meydan okuyan bi araba olduğu içinmi böle düşünüyorum ama Osman abi bence orj. tak beyaza boyayınca güzel durduydu bide osman abi plakalık bölümünü siyaha kaplatırsan daha hoş durcak gibi tam panjurun altındaki kısım varya kırmızı GSilere yakıştırıyorum siyah zeminli angellara uyum sağlar
Gerçekten 94 model olmasına rağmen bir çok spor arabaya tercih ederim benim gözümde efsane kasa
s jantların rengi güzel arabaya oturmuş ama o jantların 5 kollu olduğunu düşünemiyorum o zaman cok daha deli olurdu ama yinede güzel ......vts nin abisii