15 Kas 2011 #1 ÇAVDAROĞLU Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 239 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Gt Radial Champiro fiyatı ucuz geldi bilen kullanan var mıdır?
15 Kas 2011 #2 A alperd Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2007 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et gt radial kullanmadım ama alternatif olarak; falken ZE912 hankook K425 tavsiye ederim.
23 Kas 2011 #3 dewilking08 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 2,792 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et arka lastiklerde kullanmıştım.kesinlikle uzak durulması gereken bir lastik bence.şuan syron race1 kullanıyorum çok daha memnunum.tavsiye ederim.
arka lastiklerde kullanmıştım.kesinlikle uzak durulması gereken bir lastik bence.şuan syron race1 kullanıyorum çok daha memnunum.tavsiye ederim.
25 Ocak 2012 #4 A ayseerturk89 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ben kendi aracımda gt radial kullanıyorum. Gayette memnunum gt radial kaucuk merkezi endonezyadan geliyor. F/p açısından gayet avantajlı şiddetle tavsiye ederim)
ben kendi aracımda gt radial kullanıyorum. Gayette memnunum gt radial kaucuk merkezi endonezyadan geliyor. F/p açısından gayet avantajlı şiddetle tavsiye ederim)
27 Ocak 2012 #5 carlossertvurdu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Nis 2009 Mesajlar 183 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et ayseerturk89' Alıntı: ben kendi aracımda gt radial kullanıyorum. Gayette memnunum gt radial kaucuk merkezi endonezyadan geliyor. F/p açısından gayet avantajlı şiddetle tavsiye ederim) Genişletmek için tıkla ... Ne kadar bilgilisin.. Bende bir ara kullanmıştım yani 5-6 ay kadar. Sanırım değerlendirme açısından kısa bir süre.. Yanlış birşey söylemiyim.
ayseerturk89' Alıntı: ben kendi aracımda gt radial kullanıyorum. Gayette memnunum gt radial kaucuk merkezi endonezyadan geliyor. F/p açısından gayet avantajlı şiddetle tavsiye ederim) Genişletmek için tıkla ... Ne kadar bilgilisin.. Bende bir ara kullanmıştım yani 5-6 ay kadar. Sanırım değerlendirme açısından kısa bir süre.. Yanlış birşey söylemiyim.
31 Ocak 2012 #6 apsimati Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 804 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ÇAVDAROĞLU' Alıntı: Gt Radial Champiro fiyatı ucuz geldi bilen kullanan var mıdır? Genişletmek için tıkla ... ucuz etin yahnisi yavan olur derler.bence gerek yok yerli malı yurdun malı gidin lassa vb.. alın.
ÇAVDAROĞLU' Alıntı: Gt Radial Champiro fiyatı ucuz geldi bilen kullanan var mıdır? Genişletmek için tıkla ... ucuz etin yahnisi yavan olur derler.bence gerek yok yerli malı yurdun malı gidin lassa vb.. alın.
29 Şub 2012 #7 E endermurat7 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et kardeş Gt Radial güzel lastik hem fiyat hem de performans olarak iyidir bence Gt al pişman olmazsın