26 Ara 2011 #11 X xylent Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 May 2011 Mesajlar 860 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ynt: gtc bagaj açma şekli A8'de de varmış sanırım: Audi A8 boot/trunk auto close
26 Ara 2011 Konuyu Başlatan #12 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: gtc bagaj açma şekli Merdo link' Alıntı: Siz heralde bagaj otomatik kapanmasindan bahsediyormussunuz. Ben anlatimin yanlislgindan dolayi kapi acma kapama kollari kastedildi anladim. Bu ozellik icin 7 kasaya audi a8 e gerek yok. Insigna nin bir donanim seceneginde var bu. Bayide gordum. Genişletmek için tıkla ... ınsıgnıa steşın modellerınde var.
Ynt: gtc bagaj açma şekli Merdo link' Alıntı: Siz heralde bagaj otomatik kapanmasindan bahsediyormussunuz. Ben anlatimin yanlislgindan dolayi kapi acma kapama kollari kastedildi anladim. Bu ozellik icin 7 kasaya audi a8 e gerek yok. Insigna nin bir donanim seceneginde var bu. Bayide gordum. Genişletmek için tıkla ... ınsıgnıa steşın modellerınde var.