!!! Gtc !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet yaa onu akılda tutmakda mesele:Ddüşünsene soruyo polis dur bakim neydi:D

kaan abi k.bakma daldık böle:D:D

Saka bir yana, plaka yuzunden az problem yasamadim. 3 tane arabam var, zaten onlarida devamli degistirdigimden hicbir arabamin plakasini ezbere bilmiyorum. Rusyada ruhsat kucucuk bir kagit parcasi oldugundan, hepsini devamli cuzdanimin icinde tasiyorum. Kac kere basima geldi, polis durdurup ruhsat dedigi zaman ne verecegimi sasiriyorum. Oyle bir goruntu oluyorki, sanki arabayi calmisim, polise "Abi begendigini al" der gibi butun ruhsatlari uzatiyorum.

Sagolasiniz.... 1 yasini doldurdu... Yilbasindan sonra OPC ile degistirmeyi dusunuyorum..

GTC ler cok guzeller...:D
OPC si ise Super.......

getattachmentps3.jpg

photoxo0.jpg

Sagolasiniz.... 1 yasini doldurdu... Yilbasindan sonra OPC ile degistirmeyi dusunuyorum..

Kuntsevo Opelin elinde Surekli OPC oluyor.. Iyide indirim yapiyorlar.

Kuntsevo Opelin elinde Surekli OPC oluyor.. Iyide indirim yapiyorlar.
Ben Avtociti den almistim. Onlarla konustum, istediginizi siparis verin, alti ay sonra siparis geldiginde eski arabanizi bize birakip, ustune ilave yapip yeniyi alin dediler. Herhalde oyle birseyler yapacagim. Su an tek dusunduren yakinda GTC lerin yeni kasada yapilacak olmasi . O yuzden acaba yeni kasayi beklesemmi diye dusunuyorum..

Ben Avtociti den almistim. Onlarla konustum, istediginizi siparis verin, alti ay sonra siparis geldiginde eski arabanizi bize birakip, ustune ilave yapip yeniyi alin dediler. Herhalde oyle birseyler yapacagim. Su an tek dusunduren yakinda GTC lerin yeni kasada yapilacak olmasi . O yuzden acaba yeni kasayi beklesemmi diye dusunuyorum..

Astranin Yeni kasasi cikacak diye ben Corsa OPC aldim..
Hala dusunurum Astra mi alsaydim..
Yeni Kasa Astra OPC icin en erken 2010 diyorlar.
6 ay bana gore baya uzun bir sure.
Ben iki Corsamdada ellerinde olani almistim.
Bence kuntsevo ilede bir gorus. Takas imkani var
Ellerindeki arabadada %3 indirim yapiyorlar.
Hazirda Astra-Vectra-Corsa OPC var.

Listelerinde iki tane Astra OPC var. 886 750 / 919 250 ruble.

opc-club.ru burayada bekleriz...

Son düzenleme:
maşallah kazasız 1000

Astranin Yeni kasasi cikacak diye ben Corsa OPC aldim..
Hala dusunurum Astra mi alsaydim..
Yeni Kasa Astra OPC icin en erken 2010 diyorlar.
6 ay bana gore baya uzun bir sure.
Ben iki Corsamdada ellerinde olani almistim.
Bence kuntsevo ilede bir gorus. Takas imkani var
Ellerindeki arabadada %3 indirim yapiyorlar.
Hazirda Astra-Vectra-Corsa OPC var.

Listelerinde iki tane Astra OPC var. 886 750 / 919 250 ruble.

opc-club.ru burayada bekleriz...

Su an zaten alamam. Bizim hanimi OPC ye ikna etmek icin ona yeni bir araba sozu verdim. Ilkonce ona alacagim , anca sonra kendime...

Su an zaten alamam. Bizim hanimi OPC ye ikna etmek icin ona yeni bir araba sozu verdim. Ilkonce ona alacagim , anca sonra kendime...

Benim 206 CC veya 207 CC sozum gibi...
Simdilik firma arabasini kullaniyorda.. 3. Arabayi ne yapacagiz diye bekletiyorum.

Geri