gtc'me aşığım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qasis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah çok gzel..;9

arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim..kusuruma bakmayın geç mesaj yazdım iş yoğunluğu sebebiyle fazla vakit ayıramadım..

Maşallah kazasız belasız. Farlar yakışmış. Bursanın neresindensiniz ?
öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.Ofisim Üçevlerde evim Ertuğrulkentte..siz neredesiniz.

güzel araba ,
farların görünüşü güzel fakat önceki farı aratır aydınlatma yönünden
bende taktırıken çok düşündüm bir önceki aracıma(206 GTI) junyan taktırmıştım mercek kalitesi o kadar kötüydü ki bir daha taktırmam diyordum ama bunları denedikten sonra fikrim değişti..kaliteli mercek kullanmışlar aydınlatmada hiç problem yaşamıyorum ayrıca far yükseklik motoruda eklemişler diğerinde yoktu oda çok güzel çalışıyor..

arkadaşlar aracıma bir kaç modifiye daha yapmak istiyorum.sizin gibi opel aşıklarından fikirler almak istiyorum.fikirleriniz benim için önemli.aklımda olanları aşağıya yazıyorum.şimdilik aklımda bunlar var lütfen iyi yada kötü fikirlerinizi paylaşın.
*ön logo iptali
*jantların ofset kısmı hariç yıldız kısımlarını beyaz kaplama
*eksoz çıkışını çift eksoza çıkarmak
*farlarımdaki sinyallarin olduğu ledli kısmı siyaha boyama(tabi farı açıp)
*arka tamponda işlem

öncelikle foruma hoşgeldin.. bursadan katılanlar bölümünde arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.. ben askere gidiyorum gelirsem bende olurum.. :)

Bu farları sanırım bir ben sevmiyorum fazla süslü geliyorlar bana, lakin araç çok güzel, kazasız sürüşler.

nişan yüzüğü olarak size bbs tavsiye ederim :)
malum alman arabalarının nüşan yüğüzü diyorlar bbs ler için :D
kazasız belasız günlerde inş..

Geri