gülme komşuna,gelir başına:D

gerçekten mi :( geçmez diyosun,şöyle en ince zımparayla bi zımpara atsam,400 numara ile mesela..su zımparası diye geçiyor..sonra sonax veya daha kaliteli bi markanın torpido koruyucu sütüyle silsem_?

aman abi hiç su zımparasıda olsa sürme mahfolur

autoking geçici çözüm, işçilikleride berbat. Kendin yap daha iyi oraya götürmektense...

kedi ye manikür yaptırın bence..

autoking de mini onarımla yapılıyor hiç belli olmuyor(iyi yaparsa) bulundugunuz bölgenin en iyi autoking ine gidin işi aceleye getirmeyin plastik ustası ne zaman boşsa randevu versin.

hemen yap aksama alıyım derseniz işi çaycıya yaptırma ihtimalide var autoking bu kalitenin standartı yok biraz şansa kalıyo:D

kedi ye manikür yaptırın bence..

vallahi bende güldüm simdi benim basima da gelirmi ki acaba yok yok gelmez:D
benim arabaya kedi,köpek,maymun gibi bilimum hayvanlar, sartlar ve kosullar ne olursa olsun binemez:D

bu arada gecmis olsun..

İnternetten bi araştırın ne yapılabilir orası hassas yüzey olduğu için zımpara tümden mahvedebilir.

geçenlerde benim başımada geldi. forumda konuyu açtım zaten... benim aracın üstüne çıkmış kedi kışın motor sıcak olunca ... sonra inerken çizmiş patileriyle...

bıraktım olduğu gibi dursun. bence sende öyle yap.. daha kötü olmasın sonra...

yahu bende hep merak edip dururdum ön konsolu çizmeyi nasıl beceriyolar diye demek hayvanlar yapıyomuş :maden:

not: hort olduğu için üzgünüm ama dayanamadım :D

Son düzenleme:
Geri