Gümüş Fırtına Nasıl Oldu?

Maşallah. Allah kaza bela dert sıkıntı vermeden kullanmayı nasip eylesin.

Amin sagolun cumlemize insallah...

ALLAH kaza bela vermesin çok harika olmuş :rakir:
bu wolswagen gurubunu iç aydınlatmasına hastayım ya renk uyumu o kadar güzel ki... siz daha da güzelleştirmiş siniz. elinize sağlık güle güle kullanın.

Tesekkur ediyorum...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Haydii ben bu başlığı nasıl yeni görüyorum. Sana yazmıştım hatta görelim şu Passat'ı diye :D
Maşallah maşallah, güle güle kullan. Araç çok güzel, uygulamalar fevkalade. Kazasız belasız ve cezasız kullan İbrahim.

Direksiyon üzerindeki düğmeler için yapılabilecek birşey varmı,Diğer donanımlardan v.s?

Haydii ben bu başlığı nasıl yeni görüyorum. Sana yazmıştım hatta görelim şu Passat'ı diye :D
Maşallah maşallah, güle güle kullan. Araç çok güzel, uygulamalar fevkalade. Kazasız belasız ve cezasız kullan İbrahim.

Direksiyon üzerindeki düğmeler için yapılabilecek birşey varmı,Diğer donanımlardan v.s?

amin abi...teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim...

abi yavaş yavaş yapıyorum;maddi imkanlar eğer el verirse;
hepsini orjinal bir şekilde kullanarak...

sırada olanlar
1-yeni sıfır jant alındı takılmayı bekliyor
2-krom egoz ucu alında takılması bekleniyor
3-hıghline panjur
4-rns multimedya sistemi
5-koltuk başları ekranlar
6-geri görüş kamerası
7-deri kaplama
8-krom bagaj çıtası
9-kapı içi tutma kollarının yenisi ile değişmesi
10-kendi kendine park etme özelliği park asist
11-krom rline orjinal iç marşpiyer

sırada bunlar var...direksiyona gelince direksiyondaki tuşlara yapılacak birşey yok malesef türkiye'ye gelen araçlardakiler hep böyle...en iyi ihitimal benim çevirmeye çalıştığım model olan rline direksiyon yani spor direksiyonu alınılabilir yurt dısından...

Özellikle kapı aydınlatmaları hoşuma gitti Allah kaza bela vermesin :)

İbrahim Abi; passatı passat yapan bence 2 şey vardır ki CC olmaması dışında..Sen onların her ikisine de sahipsin..Onlar da 2.0 TDI motor ve bu motorla DSG şanzıman..Hiç1şey yapmasan bile bunlar yeter..Nacizane benim de tavsiyelerim olacak kabul edersen :D ; motorun normalde güçsüz sayılmaz belki chipletebilirsin de ileride (tabi DSG ye problem yaratır mı bilmiyorum) ama birincisi R36 arka çift çıkışlı difüzör çıkışı yaparsan çok iyi olur bir de aldığın jantları merak ettim, R32 ya da R36 4 motion tipi mi?Ölçüsü kaç?Teşekkürler

İbrahim Abi; passatı passat yapan bence 2 şey vardır ki CC olmaması dışında..Sen onların her ikisine de sahipsin..Onlar da 2.0 TDI motor ve bu motorla DSG şanzıman..Hiç1şey yapmasan bile bunlar yeter..Nacizane benim de tavsiyelerim olacak kabul edersen :D ; motorun normalde güçsüz sayılmaz belki chipletebilirsin de ileride (tabi DSG ye problem yaratır mı bilmiyorum) ama birincisi R36 arka çift çıkışlı difüzör çıkışı yaparsan çok iyi olur bir de aldığın jantları merak ettim, R32 ya da R36 4 motion tipi mi?Ölçüsü kaç?Teşekkürler

Chipin sanzimana zarari olmiyacagini dusunuyorum.cunku 170 hp lik passatlardada ayni sanziman kullaniliyor.fakat suanda bana 140 yetiyor...arka difizor icin rline versiyonuna cevrilebilir fakat turkiyede yok.ben suana kadar tum yaptiklarimi yurtdisindan getirttim.tampon yutrdisindan getirtemiyorum.cok buyuk ve takiliyor.burda tamponu bozdurup uyduruk birsey takmak mantikli gelmiyor
Olacaksa eger en orjinal sekilde yaptirmamm gerek.
Jantlara gelince yurtdisinda olan passat le mans janti tercih ettim.rline janti kendini gostermiyor aracin tamponlari tefismeyince

amin abi...teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim...

abi yavaş yavaş yapıyorum;maddi imkanlar eğer el verirse;
hepsini orjinal bir şekilde kullanarak...

sırada olanlar
1-yeni sıfır jant alındı takılmayı bekliyor
2-krom egoz ucu alında takılması bekleniyor
3-hıghline panjur
4-rns multimedya sistemi
5-koltuk başları ekranlar
6-geri görüş kamerası
7-deri kaplama
8-krom bagaj çıtası
9-kapı içi tutma kollarının yenisi ile değişmesi
10-kendi kendine park etme özelliği park asist
11-krom rline orjinal iç marşpiyer

sırada bunlar var...direksiyona gelince direksiyondaki tuşlara yapılacak birşey yok malesef türkiye'ye gelen araçlardakiler hep böyle...en iyi ihitimal benim çevirmeye çalıştığım model olan rline direksiyon yani spor direksiyonu alınılabilir yurt dısından...

Maşallah diyelim tekrar, sen passat'a neredeyse bi polo parası harcıyorsun İbrahim :D Uzun seneler keyifle binersin de yaptıklarının/yapacaklarının zevkini çıkarırsın inşallah. Sunroof olsa imiş onuda solar'a çevirirdin sen :sulanma:

Elimden geldigi kadar birseyler yapmaya calisiyorum abi tesekkur ediyorum.

Amin abi sagolasin...bu arada ilk mesaj guncellemesi icin tesekkur ederim.

Yazılan mesajlara resim ekleme kotası olduğu için hepsini bir yere toplayamadım.

Geri