Gümüş Fırtına Nasıl Oldu?

arkadaşlar hiç planda yokken şimdi var oldu...
arka stopları komple söküp değiştiriyorum türkiyede bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olan
bu özellikle tek olan park ve geri lambası çift geri ve çift park olacak...ve bagaj üstünde yanmayan stoplar yanacak...yani nissan skylinede gibi yanacak arkadan...

örnek resim;

benim aracım böyleydi

kodlayarak bu hale getirdimiştim;

şimdi ise yeni hali böyle olacak...

Artik skyline tarzi stoplar icin mintaj kaldi sadece...
Stoplar elime ulasti...simdi sira takmada..montaj islemi uzun suruyor araci 2 gun yatiracak ve detayli bir iscilik gerektirecek...
Resimler:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1384240382767.webp
    uploadfromtaptalk1384240382767.webp
    52.8 KB · Görüntüleme: 35
  • uploadfromtaptalk1384240399911.webp
    uploadfromtaptalk1384240399911.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 31
  • uploadfromtaptalk1384240415320.webp
    uploadfromtaptalk1384240415320.webp
    24.6 KB · Görüntüleme: 31
listeden 8 numara yapıldı...

1-yeni sıfır jant alındı takılmayı bekliyor
2-krom egoz ucu alında takılması bekleniyor(yapıldı=)
3-hıghline panjur
4-rns multimedya sistemi
5-koltuk başları ekranlar
6-geri görüş kamerası
7-deri kaplama
8-krom bagaj çıtası(yapıldı)
9-kapı içi tutma kollarının yenisi ile değişmesi
10-kendi kendine park etme özelliği (park asist)
11-krom rline orjinal iç marşpiyer
12-rline pedallar

yurt dısından krom bagaj cıtası geldi ve takıldı...

ön taraftada da küçük bir değişikliğe gittik...:)

eskisi

yenisi

Son düzenleme:
listeden 8 numara yapıldı...

1-yeni sıfır jant alındı takılmayı bekliyor
2-krom egoz ucu alında takılması bekleniyor(yapıldı=)
3-hıghline panjur
4-rns multimedya sistemi
5-koltuk başları ekranlar
6-geri görüş kamerası
7-deri kaplama
8-krom bagaj çıtası(yapıldı)
9-kapı içi tutma kollarının yenisi ile değişmesi
10-kendi kendine park etme özelliği (park asist)
11-krom rline orjinal iç marşpiyer
12-rline pedallar

yurt dısından krom bagaj cıtası geldi ve takıldı...

ön taraftada da küçük bir değişikliğe gittik...:)

eskisi

yenisi

bagaj çıtası cok güzel olmus ancak ön taraf pek olmamıs.highline panjurunda israrcıyım cok yakısacaktır orjinallik baska.en azından sislerdeki kromajları sökmelisiniz.hatta sis cerceveleri için krom çerçeveler var onlar daha iyi durur

kktWa.jpg

bagaj çıtası cok güzel olmus ancak ön taraf pek olmamıs.highline panjurunda israrcıyım cok yakısacaktır orjinallik baska.en azından sislerdeki kromajları sökmelisiniz.hatta sis cerceveleri için krom çerçeveler var onlar daha iyi durur

kktWa.jpg

hıglıne panjur alınacak sadece kış gecene kadar da böyle devam edecek...çünkü hıglıne panjurun fiyatı 500 tl fiyat çok yüksek olduğu için erteliyorum...resimde verdiğiniz araçta yakından tanıdığım bir abimin aracı...

benimde bir yanım vw oldugu için merakla takip ediyorum konunuzu.2006 Jettamızda var ayrıca.baya ugrasmıstım ilk zamanlarda :) bu çerçeveleri kullanan bi arkadasım var Sercan diye gümüş kaplan belki onuda bilirsiniz. R line stopları var.

benimde bir yanım vw oldugu için merakla takip ediyorum konunuzu.2006 Jettamızda var ayrıca.baya ugrasmıstım ilk zamanlarda :) bu çerçeveleri kullanan bi arkadasım var Sercan diye gümüş kaplan belki onuda bilirsiniz. R line stopları var.

onuda tanıyorum...ama konusmamız yok...cerceveleri oda kullanıyor evet hıghlıne panjuru var o aracında ama orjinal değil onun ama orjinalle bire bir aynı...stoplarıda evet yurt dısından bir tanıdıgı vasıtasıyla getirtti...karartmalı hella r36 stobu...yukarda verdiğiniz aracta da vardı aynı stoptan ama satıldı bu aracın sahibi b7 aldı...bende karartmalı stop bulamadım o yüzden karartmasız ama skyline tarzı stop yapacagım stoplar geldi ama takılmasını bekliyor...belki bu stopların içini acıp boyarız aynı onun gibi olur...

bence karartmaya gerek yok.ha cok merak ederseniz boya için stopları harcamayın derim.mesela en acık tonda bir stop filmide iş görür.

Geri