Günaydın Arkadaşlar Yorumlarınızı Beklıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Streo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Günaydın Arkadaşlar Yorumlarınızı Beklıyorum

Melih59 link' Alıntı:
İnşallah Düşer Yani Yoksa Ocağımıza Incır Agacı Dıkecek :)

aynı dert bende de var ama dorusu zamanla azalıyor şu an 9,7'ye düştü ama or-an'a çıkıyorum arabayla bilen bilir yokuşları, 350 metre yükseliyorum Ankara'nın zirvesine doğru  011zaa ama en fazla düşeceği 9 litre olur gibi geliyor.

2500-2700 devir arasında 75km hızla giderken falan yol bilgisayarı vites değiştir uyarısı veriyor ve değiştiriyorum ne kadar mantıklı bilemedim vites değişiklik aralığı çok kısa tutuyorum o yüzden. bide 5. vites 120-125yle gitmeye kalkınca 3200 devir civarı gidiyor bi 6. vites olsa sanki daha tasarruflu olacakmış gibime geliyor :D

uk05 link' Alıntı:
aynı dert bende de var ama dorusu zamanla azalıyor şu an 9,7'ye düştü ama or-an'a çıkıyorum arabayla bilen bilir yokuşları, 350 metre yükseliyorum Ankara'nın zirvesine doğru  011zaa ama en fazla düşeceği 9 litre olur gibi geliyor.

2500-2700 devir arasında 75km hızla giderken falan yol bilgisayarı vites değiştir uyarısı veriyor ve değiştiriyorum ne kadar mantıklı bilemedim vites değişiklik aralığı çok kısa tutuyorum o yüzden. bide 5. vites 120-125yle gitmeye kalkınca 3200 devir civarı gidiyor bi 6. vites olsa sanki daha tasarruflu olacakmış gibime geliyor :D
Astra 1.6 115 hp Ler 5 vites mı ya ben 6 vites diye biliyorum ama

Sting link' Alıntı:
Astra 1.6 115 hp Ler 5 vites mı ya ben 6 vites diye biliyorum ama

Yok enteresan biçimde 5 vites. Bende ilk gördüğümde şaşırmıştım.

Manuel 5 vites, Active select ise 6 vites 1.6 115hpler.
Aynı motora sahibim bende, düz vites. Ankara'da yaşıyorum aracım şuan 2500kmde. Yol bilgisayarındaki değerler 8.3lt/100km ve ortalama hızım ise 36km/saat.
İlk aldığım zamanlarda 10larda 11lerde geziyordu yakıt tüketimi, yavaş yavaş indi daha da ineceğini pek düşünmüyorum zaten bayadır sabit durumda 8.3te.
Ben çok aşırı şekilde sıkışık trafiğe takılmıyorum dolayısıyla trafiğe ve kullanım şekline göre yakıt miktarının değişmesi gayet doğaldır.
Hayırlı olsun bu arada aracınız  :)

hayırlı olsun daha üst paketler olsa daha iyi olurdu ama doğru tercih,,,

Geri