Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aliexpress de çifti 2 dolara almıştım. Şuanda 4 dolar sanırım. Almak isteyen direk Çinden alırsa daha uyguna gelmiş olur. Güzel olmuş güle güle kullanın
Bir sene içinde Bugüne kadar toplamda neredeyse 50 parça ürün aldım. Gelmeyen kaybolan hiç olmadı. Hepsi geldi. 3 üründe sıkıntı yaşadım biri telefon kapağıydı kırık geldi parasını geri aldım. Diğer ikisi sipariş üzerinden 60 gün geçmesine rağmen gelmedi diye para iadesi aldıktan sonra 70. Günde geldi.hatta biri ürün geldi paranı ödemek istiyorum dediğimde hediyem olsun dedi sipariş verdiğim şeyler genelde ucuz şeyler. En pahalı siparişim 40 dolarlıktı. Sizin ledlerden aldığım zaman site alışveriş festivali yapıyordu. Ürünler yarı fiyatına satılıyordu. İki çift aldım o zamn 4 dolar gibi bir paraya. Ben ordan sipariş verdiğimde hepsiburada da 45 tl civarında satılıyordu. Şimdi ucuzlamış.