Gündüz Farı Uygulama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ziza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim fotoğraf için. Zemin tahmin ettiğim gibi sarı. Yandığı zaman iyide, yanmadığı zamanki görüntüsü hoşuma gitmiyor.

Yağmur çamurdan etkilenmesin diye silikon gibi biseyle kaplı

asus zenfone 6

Teşekkürler bilgilendirmeler için.

Teşekkür ler aliexpresten bende bi kaç parca beğendim sepete attimda ödemede gönderimde sorun oluyor mu

asus zenfone 6

Teşekkür ler aliexpresten bende bi kaç parca beğendim sepete attimda ödemede gönderimde sorun oluyor mu

asus zenfone 6

Bir sene içinde Bugüne kadar toplamda neredeyse 50 parça ürün aldım. Gelmeyen kaybolan hiç olmadı. Hepsi geldi. 3 üründe sıkıntı yaşadım biri telefon kapağıydı kırık geldi parasını geri aldım. Diğer ikisi sipariş üzerinden 60 gün geçmesine rağmen gelmedi diye para iadesi aldıktan sonra 70. Günde geldi.hatta biri ürün geldi paranı ödemek istiyorum dediğimde hediyem olsun dedi :) sipariş verdiğim şeyler genelde ucuz şeyler. En pahalı siparişim 40 dolarlıktı. Sizin ledlerden aldığım zaman site alışveriş festivali yapıyordu. Ürünler yarı fiyatına satılıyordu. İki çift aldım o zamn 4 dolar gibi bir paraya. Ben ordan sipariş verdiğimde hepsiburada da 45 tl civarında satılıyordu. Şimdi ucuzlamış.

Anladım sepeti dolduriyim bende ıvır zıvırla bakalim :)

asus zenfone 6

Geri