gunduz ledi ariza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bysmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: gunduz ledi ariza.

arkadaşım kargon dün 11.11.2014 dağıtıma çıktı almamışsın varış subesinde bekliyor bilgine

abi kargoyu aldım.çok teşekkr ederim.iki traftan da bir ucu mu keseceğiz.bunda + ve - taraf var mı.anlamıyrum bu işlerden.tanıdık elektrikçi de yok.

her iki taraftanda birer tane kesiyorsun + ve -  yoktur lambaya paralel bağlanması gerekiyor bence bir oto elektrikçisine götürüp bağlat

Hasan abi Seni forumda gördüğümde çok mutlu oluyorum, bir aksilik olmazsa Doğan' la birlikte Seni görmeye geleceğim abi, umarım Seni aramızda daha sık görürüz

OGOKTAS link' Alıntı:
Hasan abi Seni forumda gördüğümde çok mutlu oluyorum, bir aksilik olmazsa Doğan' la birlikte Seni görmeye geleceğim abi, umarım Seni aramızda daha sık görürüz
hep beraber mutlu oluyoruz inşallah görüşelim abiciğim 

OGOKTAS link' Alıntı:
Özdemir giderken banada alo deyin gelirim yaniniza.

BÜLENT link' Alıntı:
Özdemir giderken banada alo deyin gelirim yaniniza.

Tamam Bülent Abi mutlaka haber veririz, Doğan'nın ufak bir işi var Hasan Abi ile, Doğan'nın durumuna göre ayarlayacağız zamanı.

OGOKTAS link' Alıntı:
Tamam Bülent Abi mutlaka haber veririz, Doğan'nın ufak bir işi var Hasan Abi ile, Doğan'nın durumuna göre ayarlayacağız zamanı.
Yarin bulusabiliriz mesela.

Geri