Geçmiş olsun
Araç süper hayırlı günlerde kullanın
Araç süper hayırlı günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Murryy Gittim geldim ama baya tuzluya patladi benzin yonunden SIKINTI cektirmedi araba bana 1-16 gitti. Gumruklerde giderken hic beklemedik. ama geri donuste ben tek basima geldim. Bulgar gumrugunde 12 saat bekledim komple arabayi bosalttirdilar 3 saatte onun icin bekledim. Tek basina oldugum icin suphe cekiyomus. Sirbistandan macaristana giristede 11 saat bekledim ortalama 24 saat gumruklerde gecti zamanim. Ama olsun sukur geldim evime.. Bidahaki izinime insallah baska arabayla gidicem. A3 veya Golf5
semih ben seni ozaman gördüm nazillide
ben 2004-2007ye kadar ordaydim tatilde
bide dilek et lokantasinda dügünümüz oldu
@ semihx: adas, Hollanda'da dizel arabanin vergisi fahis. benim opel benzinli 150 euro vergisi var 3 aylik aynisinin dizelinin vergisi 3 aylik 290 euro. o bakimdan sahis arabasi alanlar pek dizel almaz.
@ mehmet, HOllanda' nin neresindensin ? opel etkinlikleri falan olursa anlasalim akalim ortamlara.
:help:benzinli 150 euro vergisi var 3 aylik
@ semihx: adas, Hollanda'da dizel arabanin vergisi fahis. benim opel benzinli 150 euro vergisi var 3 aylik aynisinin dizelinin vergisi 3 aylik 290 euro. o bakimdan sahis arabasi alanlar pek dizel almaz.
@ mehmet, HOllanda' nin neresindensin ? opel etkinlikleri falan olursa anlasalim akalim ortamlara.