Gurbetci Tigra Yeniden :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3hmeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Murryy Gittim geldim :) ama baya tuzluya patladi benzin yonunden SIKINTI cektirmedi araba bana 1-16 gitti. Gumruklerde giderken hic beklemedik. ama geri donuste ben tek basima geldim. Bulgar gumrugunde 12 saat bekledim komple arabayi bosalttirdilar 3 saatte onun icin bekledim. Tek basina oldugum icin suphe cekiyomus. Sirbistandan macaristana giristede 11 saat bekledim ortalama 24 saat gumruklerde gecti zamanim. Ama olsun sukur geldim evime.. Bidahaki izinime insallah baska arabayla gidicem. A3 veya Golf5

baya beklemisin ,ben bonn dan aydin nazilliye 36 saatte girdim, gerliken bende sirbistanda bende bekledim ve tatilin bitmesiin verdigi buruklukla, 48 saat oldu 36 saatlik yol :)

tavsiiyem, diesel bi aracla gitmen, diesel le benzin nerdeyse ayni ama genede dieselin daha az yaktigini dusunursen hem yuksek torkdan ddolayi zorlanmassin hemde mali acidan daha iyi olur. 2 sene önce golf 4 GTI ile gittim 150 ps olmasina ragmen sollamalarda takildigini hissediyordu , bu sene ise laguna diesel le gittim. gene laguna olurmu bilmem ama inan seneye gene diesel le gidicem .

Son düzenleme:
semih ben seni ozaman gördüm nazillide :D

ben 2004-2007ye kadar ordaydim tatilde
bide dilek et lokantasinda dügünümüz oldu :kop::):cool:

semih ben seni ozaman gördüm nazillide :D

ben 2004-2007ye kadar ordaydim tatilde
bide dilek et lokantasinda dügünümüz oldu :kop::):cool:

walla cok iyi, sansa bak. dilek et lokantasinin sahibinide taniyorum, ayni mahallede oturuyoruz. biraz daha zorlasak akraba cikicaz :)

almanya da nerdesin ?

seneye izin tarileri ayni olursa birliktede gidebiliriz.

Son düzenleme:
@ semihx: adas, Hollanda'da dizel arabanin vergisi fahis. benim opel benzinli 150 euro vergisi var 3 aylik aynisinin dizelinin vergisi 3 aylik 290 euro. o bakimdan sahis arabasi alanlar pek dizel almaz.
@ mehmet, HOllanda' nin neresindensin ? opel etkinlikleri falan olursa anlasalim akalim ortamlara.

@ semihx: adas, Hollanda'da dizel arabanin vergisi fahis. benim opel benzinli 150 euro vergisi var 3 aylik aynisinin dizelinin vergisi 3 aylik 290 euro. o bakimdan sahis arabasi alanlar pek dizel almaz.
@ mehmet, HOllanda' nin neresindensin ? opel etkinlikleri falan olursa anlasalim akalim ortamlara.

:) akın ortamlara arkadaşlar :D...tiestonun konserlerine de gidin.( ahh Gelredome Arnhem )..resim de isteriz ona göre :D:p

gercekten baya yüksek, ben 2.2 dt icin 350 ödedim senelik, euro 2 oldugu halde. partikelfilte olursa baya dusuyor vergisi, senin bahsettigin sanirim eski dieseler icin.

tabi keyif meselesi , iyi torklu benzinlilerde var, mesela vag grubunun 1.8T si harika motor ve moda da cok yatkin. bunuda önerebilirim.

Geri