Gurbetci Tigra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3hmeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya arkadaslar bugun taktim coilover lari ama kotu bisey oldu arabayi assaya indirdigim zaman jant ve lastikler yaylara surtuyor yani amorsitorun uzerindeki yaylara simdi yarin gidip jant araligini genisletmek icin bi parca alicam.. valla sabahtan aksama kadar 12 defa cikarip taktim kafayi yemek uzereyim

hayırlı olsun mehmet..keşke servise götürüp yaptırsaydın..hoş gene aynısı olcaktı ama...baya sertleşicek şimdi araban...

kazasız belasız kullan çok güzel

yaw arkadaslar olmadi benim arabama aldigim setler indirdigim zaman coilover lar janta surtuyo surtmesin diye jantlari disari dogru cikardim bu seferde camurluga surtmeye basladi acayip para gitti.. dun servise goturdum ordakiler arka yaylari taktilar. bugun tekrar gidip takilan butun herseyi sokturup orjinallerini geri taktirdim. OFfff vazgectim indirmicem arabayi assaya :(

photo0045jg8.jpg

çokda güzel olmuştu.

Yaw arkadaslar biri bana akil versin kac cm lik yay alirsam surtme veya baska bi sorun yaratmaz opel tigra icin . 205 40 17 var arabanin uzerinde walla artik olsun su is yaw....

Tekrar merhaba arkadaslar arabayi 4 cm dusurdum bu sefer sukur oldu ama yeni bi problem cikti Acik hava filtresi taktim Green marka ilk 10 dakka bisi yok ondan sora gazladigim zaman Ariza lambasi yakiyor bilgisi olan varmi?

photo0155wi0.jpg

photo0157yi4.jpg

photo0158gt4.jpg
\

En sonunda bitti bende bittim ama kendim degistirdim, butun yaylari Sukur bitirdim en sonunda.. bakalim begenecekmisiniz...

Geri