Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resımlerı cektıgımız yer selımpasa e 5 benzınlıkte orada terkedılmıs 59 plaka benım arkdasımın tavanını falan ben yaptırdım onunda ama sıteden degıl .bıde sen o kdar yorumu resımlerı gormeden mı yaptın abı yabob'u hiç görmemiştim buralarda
fenaymış ikiside, şirket filtresi şimdi çöktü fotolar ancak açıldı
boş benzinliğe benzeyen yer neresi? fotolar için güzel mekan olmuş
bir de bi soru, bizim mahllede siyah tavan 5kapı bitane corsa d daha var 59 plaka, o da bizden mi??
resımlerı cektıgımız yer selımpasa e 5 benzınlıkte orada terkedılmıs 59 plaka benım arkdasımın tavanını falan ben yaptırdım onunda ama sıteden degıl .bıde sen o kdar yorumu resımlerı gormeden mı yaptın abı ya
ben bıde fazla gezmıyorum bu halde herkez bılıyo arabayı ama en buyuk hatayı yapıp 59 plaka ıle benım arabayı karıstırmıssın cok ayıp zten o arabyı yaptırdgıma bın pısmanım herkez benı o sanıyore ysn yi görüyorum zaten resme ne hacet
bugün filtre çökünce mekanları da gördüm
bob'u da nurburgring figüründen tanıdım bidefa arkasıyla karşılaşmışım demekki dikkatimi çekmişti
59 plakayı ilk görünce senin araba sandım bu ne len 5 kapıymış bu derken anca aklım başıma geldi bizim arka sokakta duruyo sürekli..
bikaç sn sürüyo en fazla o karıştırmaben bıde fazla gezmıyorum bu halde herkez bılıyo arabayı ama en buyuk hatayı yapıp 59 plaka ıle benım arabayı karıstırmıssın cok ayıp zten o arabyı yaptırdgıma bın pısmanım herkez benı o sanıyor