Güzel Vectra'lar Buldukça Güncellenecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alpago' Alıntı:
Bu ilk kasaların far dizaynı berbat.Zaten opel en büyük revizyonu farı değiştirerek yapmış vede iyi yapmış. B kasaların farı bile ilk model c kasalarınkinden güzel.

tamamıyla zıt düşüncedeyim. c/1 in farları, kasanın genel ciddi, biraz da oturaklı havasına mükemmel bir uyum sağlıyordu. şu andaki güncel vectra c/2 ler de önden bakınca sportif, arkadan bakınca daha ciddi, yandan bakınca da garip bişe görüyorum.. ;)

ha, c/2 lerde arka tasarım da değiştirilseydi en güzeli olurdu ona bişey diyemem ama, c/1 in hakkını yememek lazım bence...

asfalt' Alıntı:
tamamıyla zıt düşüncedeyim. c/1 in farları, kasanın genel ciddi, biraz da oturaklı havasına mükemmel bir uyum sağlıyordu. şu andaki güncel vectra c/2 ler de önden bakınca sportif, arkadan bakınca daha ciddi, yandan bakınca da garip bişe görüyorum.. ;)

ha, c/2 lerde arka tasarım da değiştirilseydi en güzeli olurdu ona bişey diyemem ama, c/1 in hakkını yememek lazım bence...

Tamam anket açalım, c/1 farları mı daha güzel c/2 farları mı?

alpago' Alıntı:
Tamam anket açalım, c/1 farları mı daha güzel c/2 farları mı?

ben kendi düşüncemi söyledim diğrelerini bilemem ama, bende merak ettim walla çoğunluk ne düşünüyo. olur açalım...

yayla beraber cok guzel durmus sıyah olan hakkaten bı vectra sahıbı olarak sıyah almayı cok ıstedım de bulamadım temız cok guzel duruyo

siyah vectraya bayıldım dogrusu.4 4 lük olmus.tabı sıyah ayrı bı hava katıyo her arabaya...

Geri