h7 ampül seçimi

blue_wing

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ocak 2010
Mesajlar
27
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar dün sol kısa farım patladı şimdi almışken beyaz ampül almayı düşünüyorum bi normal beyaz ampüller var birde night breaker diye osramın bi ampülü var bunların arasındaki far5k nedir sizce hangi ampülü almalıyım
 
Beyaz ampullerde genelde aydınlatma başarısı sarılara göre zayıftır.Osram nightbreaker bu konuda en iyi ampullerden biri.Onun dışından Philips'in ampulleride ravaşta.Ben zamanında uzun far için seçimimi Narva ampulden yana kullanmıştım.

Saygılar...
 
Genel olarak Osram tercih ediliyor.Ben zamanında Narva sağlam diye almıştım.2 ayrı araçta toplam 2.5 sene kullandım gık demedi.Beyazlık/görüş açısından en iyisi Osram sanki.Birebir Osram kullanan arkadaşlar daha net bilgi verebilir.

Saygılar...
 
peki beyaz renkte ve iyi aydınlatan neyi tavsiye edersiniz

Ben beyaz renk kullandım H7 Osram Hyper Blue 5000k
Ama performansı beni tatmin etmedi.. Yağışlı havalarda, gün batımı gün doğumu zamanlarında sıkıntılar yaşadım.. Görünüm haricinde pek faydasını göremedim.. Beyaz istiyorsan XENON şart bence.. Hatta mercekli far olması şartıyla...

Şİmbi ben kısalarda H7 Osram Nigt Breaker, uzunlar da H1 Osram Night Breaker ve sislerde de H3 Osram Nigt Breaker kullanıyorum ve çok memnunum.. Ampuller %10 beyaz yani sarıya yakın. fakat %90 fazla ışık veriyor ve her türlü hava şartında çok memnunum.. Uzun yol tecrübem olmadı henüz ama kullananlar aşırı tavsiye ediyor..

Oto Ampul ve aydınlatması ile ilgili www.geceucusu.com adresini ziyaret etmeni tavsiye ederim ;)
 
şu an boschun 90 diye bir ampulü var öve öve bitiremiyorlar yoksa osram night breaker yeterli
 
Geri
Üst