Haftanın Sorusu: Sıfır araçların km'si neden sıfır değil? :)

aslina arabayi test edip yapilan kilometreyi fabrikada geri sifriliyabilirler :D

Ya arkdasla5r opel astra enjoy plus aldim adamlar benim ön kaput altinda ki izalasyon kecesini sökmusler telefonla ugrasip pduruyom ayni sekilde arkadasiminda kulluk vede cakmakliklarini telsim etmemisler yok cikmiyo demişler bunlar resmen hirsizikdir araclarda arastirdim polonyadan full geliyo burada carpiyorrlar bilginiz olsun alirken ugrasmayin benim gibi sanki parayi sokakdan topluyoz mahvolmus gibiyim orada eksik görunce sinirlerim geirliyo opel iyi ama su saticilari yokmu neler neler yapiyorlar araclari gemiden indirirken vurup boyaya sokan mi dersin kimisin parcalrini alip değiştirenmi dersin çok dikkatli olun benim keceye gelincede pesini birakmayacam istanbul bu sekilde bilginiz olsun izmir musteri hizmetlerini arayin sikayet edin duyarsiz kalmayin dahada buyumesin bu isler adamlar habersiz airbag bile soker bilginize...

Ya arkdasla5r opel astra enjoy plus aldim adamlar benim ön kaput altinda ki izalasyon kecesini sökmusler telefonla ugrasip pduruyom ayni sekilde arkadasiminda kulluk vede cakmakliklarini telsim etmemisler yok cikmiyo demişler bunlar resmen hirsizikdir araclarda arastirdim polonyadan full geliyo burada carpiyorrlar bilginiz olsun alirken ugrasmayin benim gibi sanki parayi sokakdan topluyoz mahvolmus gibiyim orada eksik görunce sinirlerim geirliyo opel iyi ama su saticilari yokmu neler neler yapiyorlar araclari gemiden indirirken vurup boyaya sokan mi dersin kimisin parcalrini alip değiştirenmi dersin çok dikkatli olun benim keceye gelincede pesini birakmayacam istanbul bu sekilde bilginiz olsun izmir musteri hizmetlerini arayin sikayet edin duyarsiz kalmayin dahada buyumesin bu isler adamlar habersiz airbag bile soker bilginize...

yaa arkadaşım bu işler sizin yazdığınız gibi basit diil abartmayın bilmeden plan presedör kuralı hiç bi servis bildirmeden kafasına göre iş yapamaz yaparsada suçtur bu yükümlülüğe girmezler sürtülen çarpılan araçlar ayıplı sınıfına girer ve dierlerinden 2 ile 4 mil.. ucuza satılır öyle senin dediğin gibi basit diil gizleme vs ayrıca isanbulda dediğinde tüm oto servislerini kapsar ben kAtılmıyorum sana

arkadaşlar ben ford fabrikasında çalışıyorum araçlar banttan çıktıktan sonra test ediliyor yani arazi testi falan ama çok uzun bi yol değil tabiki en fazla 2 km toplam testten sonra araç tekrar f,çıktığı yere geliyor ve burda bi takım eksiklerine ve durumuna bakılıyor daha sonra parka çekiliyor ve o parktan alıp fordun sahasına çekiliyor yani araçların şasi numaralarına göre yerleri var bu adreslere çekiliyor tabi daha sonra ordan alıp gemiye yükleniyor yani bu olayların ford için konuşuyorum toplam 5 km falan yapıyor araç ama farklı araçlarda var amerikan connectler var mesela sadece amerikaya gidiyor bu araçlar 2.0 lt benzinli otomatik vites 140 hp. bu araçlar 70 km testine fabrikanın dışına çıkıyor gölcükten kandıra yoluna gidip geliniyor tam olarak ne testi bilmiyorum ama bu tür olaylarda var... yani arkadaşın dediği gibi araçlar 50 kmye kadar 0 km olarak sayılıyor..

en düşük km'li sıfır araçlar bizim limanda. neden mi? çünki, Türkiyede gümrüklü saha içerisinde çok katlı araç otoparkı sadece bizde var:)

benim araçta 7 km deydi aldığımda.....özlüyorum o günlerini...

Aracın km'si nasıl sıfır olabilir ki! Aracı sizin aldığınız bayii de mi montajlıyorlar öyle olsa bile yinede sıfır olmaz. Araç fabrikadan çıktıktan sonra birçok yere gidiyor (Fabrika parkı, tır, gemi, gümrük parkı gibi) ve en son bayii ye geliyor. Eğer arabanın km'si sıfırsa o zaman problem vardır çünkü km'si ile oynamıştırlar.

Ahmet Altınçubuk

benim araç 6 km idi

Geri