işini sağlama almış biri banlanırsa diğerinden giricek ama ikiside kapatılıcak şimdi eminim 3.süde vardırrıdvan ben mi yanlış görüyorum 2 farklı nick ile mi foruma giriyorsun...?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işini sağlama almış biri banlanırsa diğerinden giricek ama ikiside kapatılıcak şimdi eminim 3.süde vardırrıdvan ben mi yanlış görüyorum 2 farklı nick ile mi foruma giriyorsun...?
Rıdvan parçaları getirtince bilgilendirir misin kardeşim?Evet Bir Karışıklık Oldu Bu Üyeliğimi. Daha Önceden Açmıştım Şifresini Bulamamıştım. Denim Dedim Açık Unutmuşum. Yorum Yazıcaktım Kusura Bakmayın.
KLAS34 : Çokmu Hoşuna Gitti Komik Birşey Varsa Söyle Bizde Dalgamıza Bakalım? Arkadaşım ?
Rıdvan kardeşim biraz daha konuşma ustubuna dikkat edermisin..Evet Bir Karışıklık Oldu Bu Üyeliğimi. Daha Önceden Açmıştım Şifresini Bulamamıştım. Denim Dedim Açık Unutmuşum. Yorum Yazıcaktım Kusura Bakmayın.
KLAS34 : Çokmu Hoşuna Gitti Komik Birşey Varsa Söyle Bizde Dalgamıza Bakalım? Arkadaşım ?
evet hoşuma gitti güldüm kötümü bişeymi söyledimEvet Bir Karışıklık Oldu Bu Üyeliğimi. Daha Önceden Açmıştım Şifresini Bulamamıştım. Denim Dedim Açık Unutmuşum. Yorum Yazıcaktım Kusura Bakmayın.
evet ,hayırdır?Komik bir şey mi var.