Halep :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet Bir Karışıklık Oldu Bu Üyeliğimi. Daha Önceden Açmıştım Şifresini Bulamamıştım. Denim Dedim Açık Unutmuşum. Yorum Yazıcaktım Kusura Bakmayın.
KLAS34 : Çokmu Hoşuna Gitti Komik Birşey Varsa Söyle Bizde Dalgamıza Bakalım? Arkadaşım ?

Evet Bir Karışıklık Oldu Bu Üyeliğimi. Daha Önceden Açmıştım Şifresini Bulamamıştım. Denim Dedim Açık Unutmuşum. Yorum Yazıcaktım Kusura Bakmayın.
KLAS34 : Çokmu Hoşuna Gitti Komik Birşey Varsa Söyle Bizde Dalgamıza Bakalım? Arkadaşım ?
Rıdvan parçaları getirtince bilgilendirir misin kardeşim?

Rıdvan kardeşim biraz daha konuşma ustubuna dikkat edermisin..
25 yaşındaki adama arkadaşım diyosun başka bi konuda 35 yaşındaki adama kardeşim.Üye bilgilerinde genelde herkezin İsmi ve yaşı yazar..

evet hoşuma gitti güldüm kötümü bişeymi söyledim:confused::confused::confused::mad::mad::mad::mad:
bu şekilde konuştuğuna göre askerliği beraber yaptık sanırım..
konuşma uslübüne dikkat edersen sevinirim kardeş.;)
önce büyüklerine karşı nasıl konuşacağını öğren ,sonra haklıysan ona göre uygun yorum yaz.

Geri