halı paspas aşınması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan türk_187
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: halı paspas aşınması

sabırsızlıkla tecrübelerinizi bekliyoruz sn esmerce

İnternetten sipariş takip bölmüne baktım, paspaslar iki gündür kargoda bekliyormuş, şimdi kargoya bir telefon açıp azıcık biberliyeyim  evill2

benim kargo akşam verildi ertesi sabah kargodan gidip aldım. şubeden teslim istemiştim. kargo ücreti 6.20tl

Akşama gelmiş olur benimki de, yaklaşık 14 km lik mesafedeki ilçe şubesinde şu an.

Esmerce link' Alıntı:
Akşama gelmiş olur benimki de, yaklaşık 14 km lik mesafedeki ilçe şubesinde şu an.
bakalım sen de beğenecek misin. ben beğenmiştim sen de beğenirsen ki bence beğeneceksin :) bir kaç kişi daha alır heralde 

hllb link' Alıntı:
[quote author=Esmerce link=topic=1149.msg25584#msg25584 date=1302693932]
bakalım sen de beğenecek misin. ben beğenmiştim sen de beğenirsen ki bence beğeneceksin :) bir kaç kişi daha alır heralde 
[/quote]

şubeden teslim aldım az önce de açtım; oldukca kaliteli görünüyorlar akşama resimlerini atarım  okkk

Esmerce link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=1149.msg25597#msg25597 date=1302696132]
[quote author=Esmerce link=topic=1149.msg25584#msg25584 date=1302693932]
[/quote]

şubeden teslim aldım az önce de açtım; oldukca kaliteli görünüyorlar akşama resimlerini atarım  okkk
[/quote]
hayırlı olsun, güle güle kullan

Teşekkür ederim, esasen fiyatı tuzlu ancak güzel bir ürün olduğu ve aracımı sevdiğimden fiyat / performans konusunu pek düşünmedim..

Esmerce link' Alıntı:
Teşekkür ederim, esasen fiyatı tuzlu ancak güzel bir ürün olduğu ve aracımı sevdiğimden fiyat / performans konusunu pek düşünmedim..

kesinlikle değer.. resimler ürünün kaliteli olduğunu gösteriyor... ben biraz açıldım. yaz sonuna kadar beklemedeyim...  011zaa

Geri