Ynt: halı paspas aşınması
Bir aksilik çıkmazsa paspaslar yarın elimde arkadaşlar..
Bir aksilik çıkmazsa paspaslar yarın elimde arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalım sen de beğenecek misin. ben beğenmiştim sen de beğenirsen ki bence beğeneceksin bir kaç kişi daha alır heraldeEsmerce link' Alıntı:Akşama gelmiş olur benimki de, yaklaşık 14 km lik mesafedeki ilçe şubesinde şu an.
bakalım sen de beğenecek misin. ben beğenmiştim sen de beğenirsen ki bence beğeneceksin bir kaç kişi daha alır heraldehllb link' Alıntı:[quote author=Esmerce link=topic=1149.msg25584#msg25584 date=1302693932]
Akşama gelmiş olur benimki de, yaklaşık 14 km lik mesafedeki ilçe şubesinde şu an.
bakalım sen de beğenecek misin. ben beğenmiştim sen de beğenirsen ki bence beğeneceksin bir kaç kişi daha alır heraldeEsmerce link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=1149.msg25597#msg25597 date=1302696132]
[quote author=Esmerce link=topic=1149.msg25584#msg25584 date=1302693932]
Akşama gelmiş olur benimki de, yaklaşık 14 km lik mesafedeki ilçe şubesinde şu an.
Esmerce link' Alıntı:Teşekkür ederim, esasen fiyatı tuzlu ancak güzel bir ürün olduğu ve aracımı sevdiğimden fiyat / performans konusunu pek düşünmedim..