hangi akü

sizce hangi akü

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Dışarda aküler aynı fiyatta olduğu için ben de yetkili serviste Gm ile değiştirdim. 150 TL ye almıştım.
Aküm taş gibi duruyor olayına güvenmeyin ben de güveniyordum elektrikçi böyle kullanırsan aracın elektrik sistemlerini mahvedersin dedi ve değiştirdim. 6,5 yaşındaydı akü.

delphi...:)

mutlu ve çelik akü haricinde hiç akü kullanmamıştım ikisindende çok memnun kaldım ikiside aynı fabrikanın malı zaten şu andaki arabamda bosch takılı geldi memnun değilim soguklarda zor basabiliyor

astram bir gün yolda bıraktı babam verdi kartı gittim varta aldım 2 sene sorunsuz kullandım sıkıntı yaratmadı vectranında bitmiş -6 Derecede uzun marşta bitmiş ne yazıkki onada mutlu aldık bakalım o nasıl olacak :) mutlu olursak iyi olmazsak kötü :D

astram bir gün yolda bıraktı babam verdi kartı gittim varta aldım 2 sene sorunsuz kullandım sıkıntı yaratmadı vectranında bitmiş -6 Derecede uzun marşta bitmiş ne yazıkki onada mutlu aldık bakalım o nasıl olacak :) mutlu olursak iyi olmazsak kötü :D

olursunuz inşaallah vectranın eski aküsü neydi

Arkadaşlar birde bu 55-60-65-66-72 amperlik oluyor aküler.
Normalin bir üstünü taksak bir sıkıntı yaratır mı ?

Örneğin; Astra G'de normali 55 amper sanırsam gidip 60 yada 72 taksak
bir problem olur mu? sadece marş süresini mi etkiler yoksa daha yüksek amperli takınca ömrü de uzar mı?
Bununla alakalı bir konuyu okudum ama tam kavrayamadım.

Arkadaşlar birde bu 55-60-65-66-72 amperlik oluyor aküler.
Normalin bir üstünü taksak bir sıkıntı yaratır mı ?

Örneğin; Astra G'de normali 55 amper sanırsam gidip 60 yada 72 taksak
bir problem olur mu? sadece marş süresini mi etkiler yoksa daha yüksek amperli takınca ömrü de uzar mı?
Bununla alakalı bir konuyu okudum ama tam kavrayamadım.

çogu akü birbirinin yerine olmaz ama genelde 60 lıgın yerine 72 amper sıgar oda marşı biraz daha güzelleştirir takabilirsiniz yani

delphi olması lazım... 65 amperlikmi 60 amperlikmi ne almış babam mutluyu :)

çok küçük almış bizimki kaçlık acaba bende bakıyım bi benimkide küçük birşeye benziyor acaba yerine büyük akü sığmıyormuki

Geri