Hangi Bertone?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsaD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yıl km fiyat ekonomik açıdan 1.6 daha mantıklı.. hem karartma far :)

corsa d açık konuşayım seninle.
ben 6-7 ay önce bertone aldım.almadan önce iki ilanda vardı.
siyah olan uzun zamandan beri var yaklaşık 1 seneden fazladır duruyor.
1.8 olması senin için hem vergiden hem yakıttan hemde yedek parçadan dezavantaj.aynı araç 1.6 olsaydı düşünmeden al derdim bu biiir
gri olanıda ben kendi aracımı almadan gidip gördüm.bu aracında uzun zamandır ilanı var ve ben bu aracı gidip bizzat gördüm.resimlerde görüldüğü gibi temiz bir araba değil.hatta aracı görünce bertonelerden soğudum diyebilirim.iki ilanıda düşünme derim ben forumdan bir kardeşim olarak.
bertone arıyorsan ben sene sonunda satmayı düşünüyordum ama anlaşabilirsek neden olmasın.msn e ekle beni görüşelim savas-olmez@hotmail.com bu arada forumda beni tanıyan çok arkadaş vardır.aracımın ne durumda olduğunu bilirler.araç istanbulda istedeğin zaman görebilirsin.daha detay için,
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=4980
daha araca eklentiler var ama zamanım olmadığı için foto ekleyemedim.

Son düzenleme:
arkadaşlar siyah bertone de karar kıldım. Aracı alınca resimleriyle birlikte yine burdayım... Saygılar...

hayırlısı olsun arkadaşım.fotoğraflarını bekliyoruz en kısa zamanda...

gümüş gri renkler opellere özellikle de bertone ye çok yakışıyor daha az vergi daha genç ve kesinlikle 2. seçenek inan ben yolda gri bir bertone gördüğümde dikizden dikizliyorum çok harika bir araba

2.0 turbo alırım ben olsam bertone olacaksa tam olsun.

Geri